Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Patrik Laineen loukkaantuminen avaa oven! – Huippulupaus nostettiin NHL:n puolelle

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine.
AOP

Jarmo Kekäläisen johtamalle Columbus Blue Jacketsille NHL-kausi sai karmean alun. Blue Jackets kärsi kauden ensimmäisessä pelissään Carolina Hurricanesin vieraana tappion ja menetti ainoan maalin tehneen hyökkääjänsä. Blue Jackets pelaa kauden toisen ottelunsa ja samalla kotiavauksen lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Columbus Blue Jacketsin kausi alkoi heikoimmalla mahdollisella tavalla. Brad Larsenin valmentama joukkue kärsi NHL:n yhtenä suurimpana mestarisuosikkina pidetyn Carolina Hurricanesin vieraana tylyn tappion 4-1 -lukemin.

Blue Jacketsin ainoasta maalista ottelussa vastasi heti toisen erän alussa upealla laukauksella suomalaishyökkääjä Patrik Laine. Laineella kävi kuitenkin huono tuuri myöhemmin toisessa erässä, kun kesällä yli 30 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen tehnyt hyökkääjä jäi Brett Pescen taklauksen alle ja satutti kätensä.

Laineen loukkaantumisen johdosta Blue Jackets nosti AHL:n puolelta kanadalaishyökkääjä Kent Johnsonin mukaan NHL:n puolelle, joka pelannee Tampa Bay Lightningia vastaan seuraavassa pelissä.

Laineen loukkaantumisesta olivat harmissaan tietty kaikki mahdolliset ihmiset organisaation ympärillä ja suomalaiset jääkiekkofanit, mutta ennen kaikkea Johnny Gaudreau. Yhdysvaltalaishyökkääjä muodosti Laineen kanssa ensimmäistä kertaa NHL:ssä tutkaparin, joiden välissä hyökkäsi Boone Jenner.

– Totta kai se harmittaa. Et tietenkään halua, että kukaan loukkaantuu, mutta kun olet uusi joukkueessa, niin homma on vaikeampaa. Loimme harjoitusleiriltä alkaen hyvää kemiaa Laineen kanssa ja toisen erän puolivälin jälkeen emme enää pelanneetkaan yhdessä. Toivottavasti vamma ei ole paha, kommentoi Gaudreau.

Torstain harjoituksissa Gaudreaun sekä Jennerin kanssa pelasi Justin Danforth. Johnson otti paikan kolmoskentästä Cole Sillingerin ja Gustav Nyguistin rinnalta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL