Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Syntisen kaupungin kultaiset ritarit halajaa takaisin NHL:n pudotuspeleihin

Vegasin pelaajilla on ollut ajoittain syytä hymyyn.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy tällä viikolla ja on aika käydä loput NHL-joukkueiden ennakot läpi ennen pelien käynnistymistä. Vegas Golden Knights aloitti kovalla tasolla NHL:ssä etenemällä neljällä ensimmäisellä kaudellaan pudotuspeleihin. Viime kaudella putki kuitenkin katkesi, kun Golden Knights jäi ensi kertaa ulos isoista tansseista. Tällä kaudella suunnan odotetaan kuitenkin muuttuvan.

Vegas Golden Knights oli yksi viime kauden isoista pettymyksistä NHL:ssä. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt joukkue valahti keväällä NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan kärkipaikalta ulos koko pudotuspeleistä, mikä tarkoitti entiselle päävalmentajalle Pete DeBoerille potkuja. GM Kelly McCrimmon palkkasi DeBoerin tilalle Boston Bruinsista potkut saaneen Bruce Cassidyn. Organisaatiossa on maalivahtipeliä lukuun ottamatta hyvä tilanne, sillä kauteen joukkue lähtee ensimmäistä kertaa mukanaan NHL-tason ykkössentteri.

Ykkössentteristä kun aloitetaan, niin tämä kausi tulee olemaan iso Jack Eichelille. Eichel oli peleistä sivussa vuoden päivät, mutta palasi viime kaudella kaukaloon niskaleikkauksen jälkeen. Yhdysvaltalaisen potku ei ollut terävintä Golden Knightsin paidassa ja lopulta kauden päätti uusi loukkaantuminen. Alkavalla kaudella Eichelilta odotetaan uran parasta kautta. Joukkueen kapteenina toimiva Mark Stone on myös erittäin tärkeä pelaaja. Yksi NHL:n parhaista puolustavista hyökkääjistä on kärsinyt menneinä kausina loukkaantumisista, mutta terveenä ollessaan hyökkääjä on äärimmäisen iso palanen menestystä. Golden Knightsissa on mielenkiintoista nähdä myös miten kokenut Phil Kessel toimii joukkueessa. Kessel pelasi edelliset kaudet heikossa Arizona Coyotesissa, mutta nyt rooli pienenee ja merkitys muuttuu toisenlaiseksi.

Puolustus täyttä timanttia, maalivahtipeli iso arvoitus

Golden Knightsin puolustus on yksi NHL:n parhaista. Kaksi kärkiparia täyttyvät laadukkaista pelaajista, kun Alex Pietrangelo ja Shea Theodore syövät isoimmat minuutit. Alec Martinez ja Nic Hague muodostavat loistavan kakkosparin. Kolmosparissa pelaavat kaksi loistavaa puolustavaa puolustajaa, kun kokenut Brayden McNabb pelaa yhdessä pitkän sopimuksen tehneen Zach Whitecloudin kanssa. Kokonaisuudessaan laadukas puolustus on koottu edullisella rahalla, sillä palkkakatosta puolustajat vievät vain alle 30 miljoonaa dollaria.

Ruotsalaismaalivahti Robin Lehner on koko kauden sivussa loukkaantumisten vuoksi, joten maalivahtipeli on iso arvoitus. Tähän kauteen Golden Knights lähtee selvästi heikoimmalla kaksikolla kuin koskaan aiemmin NHL-historiansa aikana. Pelivastuuta tulevat tällä kaudella jakamaan San Jose Sharksista hankittu Adin Hill ja viime kauden lopulla erinomaisesti pelannut Logan Thompson. Kumpikin maalivahti on lähtökohtaisesti erinomaisia kakkosvahteja, mutta onko heistä torjumaan joukkuetta pudotuspeleihin?

Golden Knightsin syvyyskartta

Nicolas Roy – Jack Eichel – Phil Kessel
Jonathan Marchessault – William Karlsson – Reilly Smith
William Carrier – Chandler Stephenson – Mark Stone
Michael Amadio – Jake Leschyshyn – Keegan Kolesar
Sakari Manninen

Shea Theodore – Alex Pietrangelo
Alec Martinez – Nic Hague
Brayden McNabb – Zach Whitecloud

Logan Thompson
Adin Hill

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL