Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättisponsori sai tarpeekseen! – Mailajätti jättää Kanadan jääkiekkoliiton

IIHF Ice Hockey Women's World Championship
AOP

Jääkiekon suurmaa Kanadassa on kuohunut jo pitkään. Kanadan jääkiekkoliitto on joutunut melkoisiin ongelmiin eri skandaalien suhteen ja nyt liitto on menettänyt jälleen ison yhteistyökumppanin. Aiemmin jääkiekkoliitosta erosi Quebecin provinssin jääkiekkojaosto, joka toivoo, että Kanadan jääkiekkoliitto pistää asiansa kuntoon. 

Kanadan jääkiekkoliitossa on kuohunut pitkään. Jääkiekkoliittoa on ravisteltu eri seksuaaliskandaalit, joita on tullut esiin viimeisen vuoden aikana useita.

Kanadan jääkiekkoliiton suurimmat tapaukset ovat vuosina 2003 ja 2018 tapahtuneet tapaukset, jossa alle 20-vuotiaiden maajoukkueiden pelaajat olisivat käyttäneet alaikäisiä henkilöitä seksuaalisesti hyödykseen. Molemmat tapaukset ovat tällä hetkellä tutkinnan alla.

Kanadan jääkiekkoliitto on syystäkin ollut ryöpytyksen alla ja tiistaina jääkiekkovarusteita valmistava Bauer Hockey ilmoitti pistävänsä yhteistyön tauolle miesten maajoukkueiden kanssa. Bauer kertoo omassa tiedotteessaan, että yrityksellä on mennyt luotto Kanadan jääkiekkoliiton toimintaan.

Bauer ei ole ainut yritys joka on jättäytynyt pois toiminnasta, sillä Canadian Tire, Tim Hortons ja Nike ovat jääneet myös pois Kanadan jääkiekkoliiton toiminnasta.

Bauer toimittaa jatkossa kuitenkin varusteita Kanadan naisten jääkiekkomaajoukkueille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut