Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Boston Bruins viimeisessä työnnössä kohti Stanley Cupia

Boston Bruins juhlii maalia.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Boston Bruins eteni viime kaudella kuin vanhasta muistista NHL:n pudotuspeleihin. Matka ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun joukkue oli jälleen ensimmäisen kierroksen jälkeen laulukuorossa. Bruins pyrkii vielä saamaan vanhasta rungosta terää irti, mutta tuleva kausi näyttää onko se vain haihattelua.

GM Don Sweeney teki viime kauden jälkeen Boston Bruinsissa merkittävän ratkaisun, kun tämä antoi pitkäaikaiselle päävalmentaja Bruce Cassidylle potkut. Cassidy matkasi Bostonista kohti syntistä kaupunkia ja tilalle palkattiin Dallas Starsia ja St. Louis Bluesia aiemmin valmentanut Jim Montgomery. Montgomery toimi edellisellä kaudella Bluesin apuvalmentajana saatuaan potkut Starsista henkilökohtaisten ongelmien vuoksi.

Bruinsin hyökkäyksessä katseet kiinnittyvät pitkälti ykköskenttään ja kokeneisiin keskushyökkääjiin. Patrice Bergeron päätti jatkaa uraansa vielä ainakin kauden ja David Krejci palasi Tshekistä takaisin NHL:n. Keskikaistalla riittää leveyttä, mutta vielä on epäselvää kumpi kantaa kakkossentterin viittaa, Krejci vai Charlie Coyle. Laituritilanne joukkueessa on mielenkiintoinen, sillä Brad Marchandin sekä Taylor Hallin sopimuksia on jäljellä kolme vuotta ja David Pastrnakin sopimusta vain yksi kausi. Pastrnakin kohdalla on uumoiltu josko pelaaja enää haluisi jatkaa joukkueen palveluksissa, kun väkisinkin uudelleenrakennus on jossain määrin edessä.

Charlie McAvoy puolustuksen jalokivi, Jeremy Swayman noussut ykkösmaalivahdiksi

Bruins on tunnettu aina vahvasta viisikkopuolustuksesta ja maalivahtipelistä. Joukkueen puolustuksessa on tapahtunut muutoksia viimeisten kausien aikana, mutta tällä hetkellä joukkueella on kolme todella kovaa puolustajaa joukkueessa. Ehdoton kruunun jalokivi on yhdysvaltalaispuolustaja Charlie McAvoy, joka sijoittuu absoluuttiseen kärkeen koko NHL:n mittakaavassa. Hampus Lindholm ja Brandon Carlo ovat omilla tonteillaan sekä tyyleillään tärkeitä palasia. Selvää kiekollista priimusmoottoria joukkueessa ei ole, vaikka McAvoy tekikin viime kaudella 56 tehopistettä.

Maalivahtiosastolla on kaksi tasaista maalivahtia, joista yhdysvaltalainen Jeremy Swayman varasti ykkösmaalivahdin paikan itselleen viime kevään pudotuspeleissä. Ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark saapui vuosi sitten neljän vuoden sopimuksella organisaatioon, mutta on täysin mahdollista, että tämän kauden jälkeen Ullmark kaupataan eteenpäin, kun Swayman tarvitsee jatkosopimuksen.

Bruinsin syvyyskartta

Brad Marchand – Patrice Bergeron – Jake DeBrusk
Taylor Hall – David Krejci – David Pastrnak
Pavel Zacha – Charlie Coyle – Craig Smith
Tomas Nosek – Trent Frederic – Chris Wagner

Hampus Lindholm – Charlie McAvoy
Matt Grzelcyk – Brandon Carlo
Derek Forport – Connor Clifton

Jeremy Swayman
Linus Ullmark

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL