Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa täysi lauantairähinä – Palaako mestarisuosikki voittokantaan?

Jukurit Tappara vääntöä.
AOP

Lauantaina Suomen jääkiekon korkeimmalla sarjatasolla eli Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros. Lauantain kamppailuista viisi käynnistyy totutusti kello 17.00, mutta kaksi ottelua pelataan arkipäivästä tuttuun alkamisaikaan eli kello 18.30 alkaen. Liigassa on luvassa jälleen mielenkiintoisia otteluja ainakin neljällä paikkakunnalla. Yksi iso ottelu pelataan Tampereella, kun Tampereen Tappara pyrkii takaisin voittokantaan.

Liigassa on täysi rähinä päällä lauantaina, kun yhtä joukkuetta lukuun ottamatta kaikki on kaukalossa. Lauantain kierros pitää sisällään monia loistavia kamppailuja joista neljä mielenkiintoisinta käynnistyy jo viideltä.

Näistä ensimmäinen iso ottelu on Tampereen Tapparan ja Mikkelin Jukurien välinen taisto Nokia Areenassa. Kahdella voitolla kautensa aloittanut Tappara on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen ja edellinen tappio tuli perjantaina Tampereen Ilvestä vastaan yli 11 tuhannen katsojan edessä. Jukuri sen sijaan hävisi kolme kauden ensimmäistä peliä, mutta on voittanut tällä viikolla kaksi aiempaa ottelua Porin Ässiä ja Rauman Lukkoa vastaan kotonaan 3-0 sekä 3-1 -lukemin.

Helsingissä sarjajumboksi tippunut HIFK isännöi kautensa kolmella voitolla avannutta KooKoota. KooKoo pelasi perjantai kotiottelun Turun Palloseuraa vastaan, mutta taipui 3-2 -lukemin. HIFK vieraili perjantaina Lappeenrannassa, mutta menetti 1-0 -johtonsa ja taipui 2-1 -lukemin SaiPalle. HIFK:n kauden ainut voitto on kauden avauksesta HPK:ta vastaan. Tuolloin Ville Peltosen valmentama miehistö oli 4-1 -lukemin vahvempi.

Turussa TPS pyrkii maksamaan kalavelkoja Rauman Lukolle. Lukko oli viikko sitten kotiottelussaan TPS:ää parempi 6-0 -lukemin, mutta tämän jälkeen TPS on ottanut kaksi voittoa. Lukko sen sijaan taipui keskiviikkona Jukurien vieraana Mikkelissä, mutta voitti perjantaina kotipelissään Lahden Pelicansin tyylikkäästi 2-1 -lukemin.

Oulussa Liigan kärkijoukkueisiin lukeutuva Oulun Kärpät saa vastaansa HPK:n. Kärpät on voittanut kaikki kauden kolme ensimmäistä otteluaan, mutta on menettänyt Pelicansille pisteen kauden avauksessa. HPK hävisi kauden ensimmäisen pelin HIFK:lle, mutta on tämän jälkeen napannut neljästä perättäisestä ottelusta pisteen. Keskiviikkona HPK kaatoi muun muassa Tapparan vieraissa 4-3 -lukemin jatkoajalla.

Liigan lauantain ottelut

17.00 HIFK vs. KooKoo
17.00 TPS vs. Lukko
17.00 Kärpät vs. HPK
17.00 Tappara vs. Jukurit
17.00 JYP vs. SaiPa
18.30 Pelicans vs. Ilves
18.30 Ässät vs. KalPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga