Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue pääsi vihdoinkin sopuun – Läpimurtohyökkääjä jatkosopimukseen

Edmonton Oilersin Ryan McLeod
AOP

NHL:ssä viime kaudella merkittävän askeleen eteenpäin ottanut Edmonton Oilers on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen. Oilers sai sidottua kanadalaissentterin jatkosopimukseen, joka teki merkittävän läpimurron viime kaudella joukkueeseen. Sopimus on tulevalle kaudelle edullinen, mutta hinta saattaa nousta merkittävästikin, kun uudesta sopimuksesta neuvotellaan kaudeksi 2023-24.

Edmonton Oilers on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen 23-vuotiaan kanadalaissentteri Ryan McLeodin. McLeod on Ontarion provinssin Mississaugan kaupungista kotoisin oleva 191 senttiä pitkä keskushyökkääjä, jonka Oilers poimi kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa. Oilers nappasi McLeodin toisella kierroksella 40. vuorolla.

Vuonna 1999 syntyneen hyökkääjän ensi kauden sopimus on yksisuuntainen ja McLeod tienaa sillä 798 tuhatta dollaria. Tulokassopimuksessa summa oli suurempi, mutta McLeod pelasi kaksisuuntaisella sopimuksella. Viime kaudella hyökkääjä pelasi runkosarjassa 71 ottelua ja teki 21 pistettä. AHL:n puolella hyökkääjä pelasi vain seitsemän ottelua Bakersfield Condorsin riveissä ja teki näihin viisi pistettä.

McLeod oli tärkeä osa Oilersin syvyyshyökkäystä ja vastasi pääsääntöisesti neloskentästä. Kanadalainen osoitti kuitenkin kaudella, että hänestä voi Oilersissa muotoutua tulevaisuuteen oikein pätevä kolmossentteri ja jossain toisessa organisaatiossa taito voi riittää jopa kakkoskenttään.

Kaudeksi 2023-24 ilman sopimusta Oilersissa ovat Derek Ryan, Mattias Janmark ja Devin Shore. Rajoitettuja vapaita agentteja ovat Jesse Puljujärvi ja McLeod hyökkäyksestä. Puolustuksesta ilman sopimusta ovat Slater Koekkoek ja Ryan Murray. Puolustuksen ainut rajoitettu vapaa agentti on Evan Bouchard. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen runko on vahvasti kiinni ja vain kolme pelaajaa käytännössä tarvitsee uuden sopimuksen tämän kauden jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL