Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sadan miljoonan dollarin sopimus! – NHL:n supertähdestä sarjan eniten tienaava pelaaja!

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon teki 100 miljoonan sopimuksen.
AOP

NHL:n hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon on tehnyt jatkosopimuksen. Jatkosopimuksen myötä kanadalaissentteristä tulee NHL:n parhaiten palkattu pelaaja ja hän nousee marginaalisesti ohi Edmonton Oilersin Connor McDavidin. MacKinnonin uusi sopimus lähtee käyntiin vasta vuoden päästä.

Colorado Avalanchen paidassa Stanley Cup -mestaruuden voittanut kanadalaissentteri Nathan MacKinnon on tehnyt jatkosopimuksen. Kanadalaissentteri allekirjoitti joukkueensa kanssa kahdeksan vuoden ja yhteensä 100,6 miljoonan dollarin sopimuksen. Yhdestä kaudesta MacKinnon tienaa jatkossa keskimäärin 12,6 miljoonaa dollaria.

Tällä kaudella pelaajalla on voimassa vielä vanha sopimus, joka allekirjoitettiin 2016. Seitsemän vuoden sopimuksella MacKinnon tienasi yhteensä 44,1 miljoonaa dollaria ja keskimääräinen kausipalkka oli puolta pienempi. Tulevasta kaudesta rahana MacKinnon saa 6,85 miljoonaa dollaria.

Syksyllä 2023 käynnistyvä uusi sopimus kartuttaa ensimmäisen neljän kauden aikana kanadalaisen pankkitiliä 61 miljoonalla dollarilla. Sopimuksesta allekirjoitusbonuksina maksetaan yhteensä 85 miljoonaa dollaria. Allekirjoitusbonus maksetaan aina kauden ensimmäisenä päivänä eli normaalisti 1. heinäkuuta. Kolmella ensimmäisellä sopimuskaudella MacKinnonin allekirjoitusbonukset ovat kaudesta reilut 15 miljoonaa dollaria ja kauden ajalta palkkaa maksetaan vain vajaat 800 tuhatta dollaria.

Kesän 2013 NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus on tällä hetkellä 27-vuotias. Halifaxista kotoisin oleva MacKinnon on urallaan pelannut 638 ottelua NHL:ssä ja tehnyt 648 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan kanadalainen on iskenyt 99 tehopistettä. Viime kaudella MacKinnon iski 65 peliin 32 maalia ja yhteensä 88 tehopistettä. Kanadalainen on pelannut yhden kauden viimeksi alle piste per peli tahdissa viisi kautta sitten. Kaudella 2016-17 MacKinnon pelasi 82 ottelua ja teki vain 53 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL