Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kokeneet Liiga-jyrät matkaavat Eurooppaan

Vaasan Sportia edustanut Olavi Vauhkonen matkaa Sveitsin kakkossarjaan.
AOP

Vaasan Sport ja Oulun Kärpät kokivat pienet menetykset juuri Liiga-kauden alla. Viime kaudella joukkueita edustaneet puolustaja sekä hyökkääjä matkaavat tulevaksi kaudeksi Eurooppaan uusien haasteiden pariin. Kumpikaan pelaajista ei kuitenkaan siirry Sveitsin tai Ruotsin kaltaisiin suurmaihin.

Vaasan Sportia viime kaudella edustanut laitahyökkääjä Olavi Vauhkonen vaihtaa maisemaa. Vauhkonen siirtyy ensi kaudeksi pelaamaa Sveitsin kakkossarjaan HC La Chaux-de-Fondsin joukkueen riveihin. 33-vuotias Helsingin Jokerien kasvatti on pelannut Liigassa 12 kauden ajan. Vauhkoselle pelejä on kertynyt Jokerien ja Sportin lisäksi Tampereen Tapparan, Rauman Lukon ja Lappeenrannan SaiPan riveissä. Parhaalla kaudella voimahyökkääjänä tunnettu Vauhkonen on tehnyt 44 pistettä Sportin paidassa.

Viime kaudella Sveitsin kakkossarjan runkosarjassa HC La Chaux-de-Fonds sijoittui kolmanneksi, mutta taipui välierissä. Joukkuetta valmentaa kanadalainen Louis Matte.

Oulun Kärppiä viime kaudella edustanut puolustaja Miihkali Teppo siirtyy myös ulkomaille. Teppon ensi kauden joukkue löytyy Norjasta, kun Teppo kirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen Sparta Sarpsborgin kanssa.

Teppo ei ole Spartan ainut suomalainen, sillä puolustuksesta löytyy Marcus Fagerudd ja joukkueen apu- sekä maalivahtivalmentajana toimii entinen Liiga-maalivahti Joni Puurula. 29-vuotias vasemmalta laukova puolustaja on edustanut ennen Norjaan siirtymistään Liigassa Helsingin IFK:ta, Oulun Kärppiä, Lahden Pelicansia, Kouvolan KooKoota ja viimeiseksi Hämeenlinnan Pallokerhoa. Parhaalla kaudella HIFK:n riveissä Teppo on tehnyt 12 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga