Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-kausi alkaa – Tampereella viiri nousee kattoon!

Nokia Areena liekehtii.
AOP

Liigan odotettu runkosarja käynnistyy tiistaina yhdellä ottelulla, kun viime kauden finalistit Tampereen Tappara ja Turun Palloseura kohtaavat Nokia Areenalla. Ottelun alussa Tapparan mestaruusviiri nostetaan upouuden Nokia Areenan kattoon, jossa juhlittiin myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen maailmanmestaruutta viime keväänä. Tampereelta käynnistyy kummankin joukkueen 60 ottelun mittainen runkosarja, joka huipentuu huhtikuussa pelattaviin Liigan pudotuspelien loppuotteluihin.

Tampereen Tappara pääsee aloittamaan kautensa kotijäällä mestarillisin tunnelmin, sillä kauden ensimmäisessä pelissä katseet ovat vielä hetken viime kaudessa. Tampereella nostetaan mestaruusviiri Nokia Areenan kattoon ennen Liiga-kauden 2022-23 ensimmäistä ottelua, jossa viime kauden finalistit kohtaavat. Tappara kaatoi Turun Palloseuran viime keväänä viidessä pelissä voitoin 4-1 ja pääsi kotiyleisön edessä juhlimaan mestaruutta. Liigan avausottelu käynnistyy tuttuun tyyliin kello 18.30.

Tähän Liiga-kauteen Jussi Tapolan valmentama Tappara lähtee todella isona suosikkina. Liigan mittapuulla joukkueella ei ole heikkoja kohtia etenkin, kun Jori Lehterä tuli paluumuuttajana johtamaan Tapparan kivikovaa hyökkäystä. Tapparan joukkueessa on hämmentävästi vain kolme ulkomaalaista pelaajaa, kun joukkuetta tähdittävät Yhdysvaltain Tyler Kelleher, Norjan Philip Granath ja Venäjän sekä Ruotsin passin omaava puolustaja Maksim Matushkin.

Jussi Ahokas lähtee Turun Palloseurassa toiseen valmentajakauteensa mielenkiintoisesta lähtötilanteesta. Viime kauden joukkueesta koko ykköskenttä on ainakin kauden avausottelusta pois, kun Juuso Pärssinen ja Markus Nurmi ovat Nashville Predatorsin sopimuspelaajina valmistautumassa NHL:n harjoitusleirille. Sama kutsu on laitahyökkääjä Mikael Pyyhtiällä käynnissä, joka lähti hänet varaaman Columbus Blue Jacketsin harjoitusleirille. Pyyhtiä pelannee tällä kaudella kuitenkin TPS:n paidassa.

Laatua TPS:n joukkueessa riittää etenkin puolustukseen, maalinsuulle ja laitureihin, mutta keskikaista on luvattoman kesy. Joukkueessa kärkisentterin paineita saa kantaa harteillaan Aarne Intonen ja Arttu Ilomäki. Syvyyssenttereinä joukkueessa pelaavat Tyler Steenbergen ja kapteeni Juhani Jasu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga