Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kiekollinen huippupuolustaja palaa Liigaan!

Teemu Suhonen pelasi aiemmin Tampereen Tapparassa.
AOP

Kolmella edellisellä kaudella Liigan pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Jyväskylän JYP on tehnyt todella mielenkiintoisen hankinnan aivan Liiga-kauden alla. JYP hankki riveihinsä Itävallassa viime kaudella kiekkoilleen puolustajan, joka on viljellyt Liigassa aiemmin koviakin tehoja.

Jukka Rautakorven valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Jyväskylän JYP on tehnyt mielenkiintoisen hankinnan takalinjoille. JYP teki koeaikasopimuksen viime kaudella Itävallan ICEHL -liigassa pelanneen suomalaispuolustaja Teemu Suhosen kanssa. Suhonen iski Dornbirnerin riveissä viime kaudella 16 tehopistettä 38 otteluun

33-vuotias Kuopiosta lähtöisin oleva Suhonen on pienikokoinen, 175 senttiä pitkä puolustaja, joka on edustanut urallaan monia eri seuroja. Suhonen on Liigassa pelatessaan edustanut aiemmin Hämeenlinnan Pallokerhoa, Tampereen Tapparaa ja Mikkelin Jukureita. Parhaalla Liiga-kaudella Suhonen takoi Jukurien paidassa 39 tehopistettä. Tämä tapahtui kaudella 2017-18. Tapparaa puolustaja edusti reilun kahden kauden ajan ennen siirtymistään Itävaltaan. Tapparassa Suhonen nakutti 130 otteluun 57 tehopistettä. Suhonen voitti kaudella 2017-18 myös koko Liigan puolustajien pistepörssin.

Rautakorven valmentamassa JYP:ssä on äärimmäisen nuori puolustus tulevalle kaudelle. Suhonen tuo puolustukseen kaivattua kokemusta lisää ollessaan ainut 1980-luvulla syntynyt pelaaja. Suhosesta seuraavaksi vanhin on kanadalaispuolustaja Josh Teves, joka on syntynyt vuonna 1995. NHL:n varatuista puolustajista joukkuetta edustaa Aleksi Malinen sekä Ville Ottavainen. Ottavainen pelasi viime kaudella 44 peliä Liigassa ja iski 14 tehopistettä. Maliselle pelejä kertyi kuusi kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga