Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Legendaarinen NHL-seura nimesi uuden kapteenin – ”Hän on meidän sydän!”

Nick Suzukin varaan on mukava Montrealissa rakentaa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pahasti syöksynyt Montreal Canadiens on nimennyt pitkän seurahistoriansa 31. kapteenin. Kapteenille tyypillistä C-kirjainta rinnassaan kantaa jatkossa joukkueessa kolmen kauden ajan ykkössentterinä toiminut kanadalaispelaaja. Keskushyökkääjän kanssa kapteenin tehtäviä varakapteenien muodossa jakavat kokeneet puolustaja sekä hyökkääjä.

Montreal Canadiens on nimennyt uudeksi kapteenikseen keskushyökkääjä Nick Suzukin. Suzukista tulee Canadiensin seurahistorian 31. kapteeni ja ensimmäinen sitten Shea Weberin, jonka viimeinen NHL-ottelu oli Tampa Bay Lightningia vastaan pelattu viides finaalipeli vuonna 2021. Suzukin lisäksi joukkueen varakapteeneina toimii puolustaja Joel Edmundson ja laitahyökkääjä Brendan Gallagher.

– Hän on meidän joukkueemme sydän, kommentoi varakapteeni Gallagher joukkueen uutta kapteenia.

Suzukista tulee 23-vuotiaana pelaajana seurahistorian nuorin kapteeni. Suzuki teki NHL-debyytin joukkueen paidassa kaudella 2019-20 ja kirjoitti kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen vuosi sitten lokakuussa. Hyökkääjän tuore sopimus käynnistyy tästä kaudesta. Suzuki siirtyi Vegas Golden Knightsin riveistä Canadiensiin syyskuussa 2018. Tuolloin Golden Knightsiin kaupassa siirtyi silloinen kapteeni Max Pacioretty, joka pelaa tulevalla kaudella Carolina Hurricanesin riveissä.

Ennen Suzukia, Weberiä ja Paciorettyä joukkueen kapteeneina ovat toimineet Brian Gionta, Saku Koivu, Vincent Damphousse, Pierre Turgeon, Mike Keane ja Guy Carbonneau, kun historiaa katsotaan noin 30 vuotta taaksepäin. Koivu toimi Canadiensin kapteenina aina vuodesta 1999 vuoteen 2009 ennen siirtymistään Anaheim Ducksin riveihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL