Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lukuisat NHL-tähdet vailla sopimusta – Tässä on parhaat!

Toronto Maple Leafsin Rasmus Sandin on vailla sopimusta.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy kuukauden päästä, kun Euroopassa San Jose Sharks ja Nashville Predators kohtaavat toisensa kahdessa ottelussa. Tämän jälkeen huilataan muutama päivä ja sarja polkaistaan käyntiin täydellä höyryllä muidenkin joukkueiden toimesta. NHL:n harjoitusleirit ovat alkamassa kahden viikon sisällä, mutta vielä on pelaajia, jotka eivät ole tehneet jatkosopimusta joukkueidensa kanssa. Tässä artikkelissa käydään nämä läpi.

NHL:ssä pelaajilla on tietynlaisia oikeuksia sopimuksiensa suhteen. Kun pelaajat ovat alle 26- tai 27-vuotiaita riippuen pelivuosista, heidän sopimukset ovat joko rajoitettuja tai rajoittamattomia. Kun pelaajan tulokassopimus päättyy, eli normaalisti kolmen vuoden mittainen ensi sopimus varatuksi tulemisen jälkeen, niin pelaaja on rajoitettu vapaa agentti. Tässä vaiheessa kaikki oikeudet ovat pelaajaoikeudet omistavalla seuralla. Kun pelaajan sopimus päättyy yli 27-vuotiaana, niin hänestä tulee normaalisti rajoittamaton vapaa agentti, eli pelaaja saa tehdä sopimuksen minkä tahansa joukkueen kanssa.

Tällä hetkellä NHL:ssä on muutamia rajoitettuja vapaita agentteja, jotka odottavat sopimusta nykyiseltä seuraltaan. Heistä suurimmat tähdet ovat Dallas Starsin yli 40 maalin mies eli Jason Robertson ja Toronto Maple Leafsin ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandin. Merkittäviä pelaajia ovat myös Los Angeles Kingsin puolustaja Mikey Anderson ja Sean Durzi, jotka nousivat viime kauden aikana isoihin rooleihin organisaatiossa. Ottawa Senatorsin Alex Formenton on monipuolinen kakkos-kolmoskentän laitahyökkääjä, joka myös tarvitsee jatkosopimuksen. Lisäksi Edmonton Oilersin todella laadukas kahdensuunnan keskushyökkääjä Ryan McLeod on vielä ilman sopimusta, mutta tämän hyökkääjän jatkosopimus ei yli kahden miljoonan dollarin tule menemään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL