Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten jääkiekko

Uusimaa: Susanna Tapani hääkohusta – ”En ehkä toimisi enää samalla tavalla”

Susanna Tapani Suomen paidassa.
AOP

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue on ollut ison kohun keskellä. Suomi hävisi kaksi ensimmäistä turnauksen otteluaan Kanadalle ja Yhdysvalloille. Maaliero on karmaiseva 2-10, mutta tappiot eivät ole aiheuttaneet suurinta ongelmaa mediassa. Suurin ongelma on muodostunut tähtihyökkääjä Susanna Tapanin toiminnasta kesken MM-kisojen.

Naisten jääkiekon MM-kisat ovat käynnissä tällä hetkellä Tanskan Herningissä. Suomi on turnauksessa Kanadan ja Yhdysvaltojen suurin haastaja, mutta alkulohkon peleissä Juuso Toivolan valmentamalla poppoolla oli vaikeuksia suuria maita vastaan. Suomi taipui turnauksen avauspelissä Kanadalle 4-1 -lukemin ja toisessa pelissä Yhdysvalloille 6-1 -lukemin.

Suomi pelaa alkulohkossa vielä kaksi peliä, kun maanantaina joukkue kohtaa Japanin ja tiistaina Sveitsin. Suomi on kumpaakin otteluun suosikki ja mikäli Suomi hoitaa pelinsä, niin joukkue pääsee lohkonsa kolmantena pudotuspeleihin.

Suomen maajoukkueen ympärillä suurin kohu on nyt noussut joukkueen tähtihyökkääjä Susanna Tapanin toiminnasta. Tapani poistui joukkueen keskuudesta Kanadaa vastaan pelatun ottelun jälkeen, jotta pääsi ystävänsä häihin. Tapani ja pelikieltoa kärsinyt Petra Nieminen missasivat ottelun, jossa Suomella ei ollut palaakaan.

Tapanin tilanne oli selvitetty ennen MM-kisoja joukkueen keskuudessa ja kaikille mediatietojen mukaan tilanne oli ollut OK, mutta tapahtuman jälkeen toiminnasta nousi suuri kohu.

– Tällaista kohua ei tietenkään odotettu eikä tietenkään myös toivottu. Sillä tavalla tämä yllätti, miten iso kohu tästä tuli. Tietenkään en toivo tällaista joukkueelle. En ehkä toimisi enää samalla tavalla, Tapani sanoi maanantaiaamun jääharjoituksen jälkeen Uusimaan nettijutussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Naisten jääkiekko