Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Steve Yzerman näytti jälleen loistavan GM:n merkin! – Huippulupaukselle edullinen jatkosopimus

Detroit Red Wingsin Filip Zadinalta odotetaan tason nostoa.
AOP

NHL:ssä jo vuosia keskellä uudelleen rakennusta ollut Detroit Red Wings on kääntymässä parempia vuosia kohti. Siitä on pitänyt huolen joukkueen seuralegenda jo peliuraltaan eli nykyinen GM Steve Yzerman. Numerolla 19 jääkiekkourallaan operoinut keskushyökkääjä on tehnyt loistavia pelaajakauppoja toimiessaan Red Wingsin pomona ja samalla Yzerman on tehnyt loistavia sopimuksia.

Detroit Red Wings on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen tshekkihyökkääjä Filip Zadinan kanssa. 22-vuotiaan laitahyökkääjän jatkosopimus on arvoltaan 1,825 miljoonaa dollaria kaudesta. Tulevalla kaudella hyökkääjä tienaa 915 tuhatta dollaria, toisella kaudella 1,83 miljoonaa dollaria ja kolmannella kaudella 2,73 miljoonaa dollaria. Sopimuksen päättyessä Pardubicesta kotoisin oleva vasemmalta laukova hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti, joten hänelle täytyy antaa vähintään vuoden ja 2,73 miljoonan dollarin perustarjous.

Zadinan uran alku Red Wingsissä on ollut vaisu. Tshekkihyökkääjä varattiin NHL:n ykköskierroksen kuudentena pelaajana kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa. Nuori tshekkihyökkääjä pelasi heti kaudella 2018-19 yhdeksän peliä NHL:ssä, mutta hänet passitettiin AHL:n Grand Rapids Griffinsiin kasvamaan, jossa 59 otteluun syntyi 35 tehopistettä.

Sittemmin Zadina on pelannut NHL:ssä kolmella kaudella hajanaisen määrän pelejä. Kahden viime kauden aikana hyökkääjä on pelannut NHL:ssä koko ajan pois lukien loukkaantumiset. Uralla on toistaiseksi takana 160 ottelua ja niissä on syntynyt odotuksiin nähden vaatimattomat 61 tehopistettä.

Mikäli Zadina nousee potentiaalinsa odottamalle tasolle, niin tämä sopimus tulee olemaan kahden vuoden päästä todella edullinen Red Wingsille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL