Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan huippujoukkueilla ulkomaalaisia harjoitusvastustajia! – Perjantaina on monta mielenkiintoista harjoitusottelua

Oulun Kärpät viettää aikalisää Nokia Areenalla keväällä 2022.
AOP

Liigan joukkueet jatkavat harjoituskauttaan perjantaina. Tulessa on yhteensä yhdeksän joukkuetta ja nämä pelaavat kovia otteluja toisiaan vastaan. Mielenkiintoisimmat pelit on Kouvolan KooKoolla ja Oulun Kärpillä, jotka pelaavat ulkomaalaisia joukkueita vastaan. Lappeenrannan SaiPa sen sijaan kohtaa vieraissa Imatran Ketterän, joka on Mestis-joukkue.

Liiga-joukkueet valmistautuvat tiukasti tulevaan runkosarjaan ja osalla joukkueista on edessään vielä neljä kappaletta CHL:n alkusarjan otteluita ennen Liigan runkosarjan alkua. Perjantaina tulessa on kaikkiaan yhdeksän joukkuetta ja näistä neljä ensimmäistä pelaavat jo viideltä. Imatralla pelattavassa Bauer Games -turnauksessa Ville Peltosen valmentama HIFK saa vastaansa KalPan ja Mikkelissä Jukurit saa vieraita Lahdesta, kun Pelicans saapuu kylään.

Kuudelta käynnistyy kaksi todella mielenkiintoista ottelua, kun Oulussa Kärpät saa vieraita Itämeren länsipuolelta, kun SHL:n huippuseura Luulaja saapuu Raksilaan vieraaksi. Samaan aikaan Porissa nähdään Satakunnan derby, kun Ässät ja Rauman Lukko kohtaavat toisensa.

Myöhäisillassa on luvassa vielä kaksi ottelua, kun Imatran Ketterä pelaa paikallisvastustaja Lappeenrannan SaiPaa vastaan Bauer Gamesien päivän toisessa ottelussa. Joukkueet pelaavat toki eri sarjatasoilla, mutta maantieteellisesti ovat lähellä toisiaan.

Kouvolan KooKoo päättää oman reissunsa Sveitsissä pelaamalla NLA-liigan huippujoukkue Fribourg-Gotteronia vastaan. Aiemmin tällä viikolla KooKoo on pelannut Zurich Lionsia ja Lausennea vastan. Kummastakin ottelusta joukkueelle on tullut tappiot niskaan.

Päivän harjoitusottelut

17.00 HIFK vs. KalPa
17.00 Jukurit vs. Pelicans
18.00 Kärpät vs. Luulaja
18.00 Ässät vs. Lukko
19.30 Ketterä vs. SaiPa
21.00 Fribourg vs. KooKoo

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga