Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Nuorille Leijonille karvas pettymys – Nämä pelaajat mukana myös talvella pelattavissa kisoissa!

Suomen nuoret juhlii maalia.
AOP

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue oli vain senttien päässä MM-kullasta Kanadassa pelatuissa kisoissa. Mestaruutta Suomi ei kuitenkaan onnistunut voittamaan, kun Kanadan Kent Johnson ratkaisi maailmanmestaruuden jatkoajalla. Suomen joukkue on kuitenkin nuori ja edelleen monella pelaajalla on mahdollisuus mestaruuden voittamiseen talvella pelattavissa 2022-23 -kauden MM-kisoissa.

Antti Pennasen valmentamalla alle 20-vuotiaiden maajoukkueella oli hurjan hyvä mahdollisuus voittaa MM-kultaa Edmontonissa pelatuissa kisoissa. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan Kanada käänsi pelin nimiinsä jatkoajalla, kun Columbus Blue Jacketsin junnulupaus Kent Johnson iski voittomaalin ohi Juha Jatkolan. Kanada voitti finaalin lopulta 3-2 -lukemin. Juuri ennen 3-2 -maalia oli Suomella oma mahdollisuutensa, mutta Kanadan turnauksen ykköstähti Mason McTavish pelasti kiekon maaliviivalta.

Tämä turnaus oli käytännössä vuonna 2002 syntyneiden pelaajien kisat. Joukkueessa oli kuitenkin mukana lukuisia nuorempia pelaajia, joilla on mahdollisuus edustaa vuoden vaihteessa Suomea samaisissa kisoissa, jotka pelataan myös Kanadassa. Kisojen pitopaikkana on tällä kertaa Moncton ja Halifax Quebecin provinssissa.

Joukkueessa voi olla mukana ikänsä puolesta vielä puolustaja Aleksi Heimosalmi sekä hyökkääjät Oliver Kapanen, Joakim Kemell, Ville Koivunen, Brad Lambert ja Kalle Väisänen. Näistä pelaajista Kemell on vasta 18-vuotias, joten Nashville Predatorsiin varattu superlupaus voi olla mukana vielä vuodenkin päästä.

Talven kisoissa suurella todennäköisyydellä ovat mukana puolustajat Kasper Kulonummi ja Otto Salin, jotka kumpikin saivat kesällä NHL-varaukset. Heidän lisäkseen suurella todennäköisyydellä mukana ovat keskushyökkääjät Aleksanteri Kaskimäki ja Topi Rönni sekä laitahyökkääjä Jani Nyman. Näistä jokainen on NHL:n varattuja pelaajia viime kesältä.

Myös nuorten huippulupausten kuten Aron Kiviharjun, Kasper Halttusen ja Jere Lassilan mukanaolo on täysin mahdollista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat