Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tässäkö on NHL:n kuumin mestarisuosikki? – ”Rakenne erinomainen!”

Jesse Puljujärvi Edmonton Oilers
AOP

NHL:ssä viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin yltänyt Edmonton Oilers on tehnyt hyviä siirtoja pitkin kesää. Joukkue on onnistunut vahvistumaan viime kaudesta ja saamaan omia varauksia kiinni jatkosopimuksiin. Tällä hetkellä tilanne näyttää Albertassa äärimmäisen valoisalta.

GM Ken Holland on tehnyt hyvää työtä kesällä Edmonton Oilersin kanssa. Holland hankki joukkueeseen uuden ykkösmaalivahdin Mike Smithin ja Mikko Koskisen tilalle, kun Jack Campbell teki viiden vuoden mittaisen sopimuksen. Sen lisäksi Holland onnistui kauppaamaan romuluisen laitahyökkääjä Zack Kassianin Arizona Coyotesin riveihin, jotta joukkueeseen tuli lisää tilaa palkkakattoon.

Hollandin tärkeimmät siirrot tapahtuivat kuitenkin omien varausten kanssa. Kanadalainen GM sai tehtyä äärimmäisen edulliset jatkosopimukset niin Jesse Puljujärven kuin Kailer Yamamotonkin kanssa. Puljujärvi teki vuoden mittaisen jatkon, jonka arvo on kolme miljoonaa dollaria. Kovempia tehoja NHL:ssä iskenyt Yamamoto pelaa kaksi seuraavaa kautta Oilersissa 3,1 miljoonan dollarin sopimuksella. Vielä ilman sopimusta ensi kaudesta on loistavasti viime kaudella NHL:ssä läpi lyönyt Ryan McLeod, joka on rajoitettu vapaa agentti.

Tuoreet jatkosopimukset ja Mattias Janmarkin hankkiminen hyökkäykseen vapailta markkinoilta osoittavat sen, että Oilers on vihdoinkin valmis menestymään. Joukkueen hyökkäyksen kärki on äärimmäisen terävä Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla. Yleensä Oilersin menestys on levännyt kahden supertähden harteilla ja tulee jatkossakin lepäämään, mutta nyt päävalmentaja Jay Woodcroftilla on paremmat nappulat peluuttaa joukkuettaan ensi kaudella.

Mikäli Woodcroft saa Oilersissa saman ilmeen jatkumaan tulevalla kaudella, mitä parhaimmillaan nähtiin viime kaudella, niin Oilersilla on kaikki mahdollisuudet menestyä ja taistella jopa mestaruudesta. Joukkueen rakenne on niin erinomainen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL