Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n huippuseuralle karmeita uutisia! – Tähtipelaaja sivussa pitkään

Robin Lehner, Vegas Golden Knights
AOP

NHL:n toiseksi nuorin organisaatio Vegas Golden Knights sai ikäviä uutisia. Joukkueen ykkösmaalivahti Robin Lehner joutui lonkkaleikkaukseen ja missaa koko seuraavan kauden. Tällä hetkellä Golden Knightsin maalivahtitilanne on karmaiseva, sillä joukkueella on vain yksi terveenä oleva maalivahti. Markkinoita maalivahtien suhteen kuitenkin on joten Golden Knightsin odotetaan tekevän siirtoja vielä elo-syyskuun aikana.

Viime kaudella kaikkien NHL-fanien suureksi yllätykseksi ulos NHL:n pudotuspeleistä jäänyt Vegas Golden Knights sai karmeita uutisia. Joukkueen ruotsalainen ykkösmaalivahti Robin Lehner joutui käymään lonkkaleikkauksessa ja tämä pitää miehen ulkona peleistä koko ensi kauden. Lehner kärsi jo erittäin paljon loukkaantumisista viime kaudella, joka vesitti Golden Knightsin parhaat mahdollisuudet pudotuspeleihin.

31 vuotta vastikään täyttänyt Lehner on kotoisin Ruotsin Göteborgin kaupungista. Aikoinaan isokokoinen maalivahti oli Ottawa Senatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Lehner on urallaan edustanut lukuisia NHL-organisaatioita ja pelannut yhteensä 364 ottelua. Näistä voittoihin on päättynyt 152 ja torjuntaprosentti on ollut hyvä 91,7.

Senatorsin lisäksi Lehner on pelannut Buffalo Sabresin, New York Islandersin ja Chicago Blackhawksin paidassa. Reilun kahden Las Vegasissa vietetyn kauden aikana Lehner on pelannut 66 ottelua ja voittanut niistä 39. Uransa parasta jääkiekkoa maalivahti pelasi Islandersin paidassa, kun 43 aloitetusta ottelusta 25 päättyi voittoon ja torjuntaprosentti oli huikea 93,0.

Kun harjoitusleirit käynnistyvät syyskuussa, niin Golden Knightsilla ei ole terveitä maalivahteja kokoonpanossa. Viime kaudella eniten pelanneet Laurent Brossoit ja Lehner ovat kumpikin sivussa, mutta loppukaudesta huikeasti pelannut Logan Thompson on terveiden kirjoissa. Golden Knightsin ympärillä pyörii kysymykset josko joukkue olisi hankkimassa joko Anton Khudobinia Dallas Starsista tai James Reimeriä San Jose Sharksista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL