Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Maalijuhlat tulossa? – Nuorilla Leijonilla edessään kova haaste MM-kisoissa

Joakim Kemell juhlii maalia.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Kanadassa on luvassa Suomen toinen alkusarjan ottelu. Suomi kohtaa torstai-iltana pelattavassa ottelussa Tshekin, joka aloitti turnauksen Suomen tavoin voitolla. Ottelussa on isot panokset, sillä voittajalla on loistava mahdollisuus jopa lohkovoittoon. Samassa lohkossa kuumin suosikki on isäntämaa Kanada, jolla on hyvä nippu jalkeilla MM-kisoissa kuten aina.

Antti Pennasen valmentama Nuorten Leijonien ryhmä aloitti elokuiset MM-kisat Kanadassa hienolla voitolla Latviasta. Suomi kukisti Latvian turnauksen avausottelussaan 6-1 -lukemin ja joukkueen suurin tähti eli Joakim Kemell iski neljä tehopistettä.

Tshekin turnauksen avausottelu oli vaikea naapurimaa Slovakiaa vastaan. Avauserässä Slovakia karkasi 2-0 -johtoon, mutta toisen erän kolmella ja päätöserän alun neljännellä maalilla Tshekki karkasi 4-2 -johtoon. Kolmannen erän lopulla Tshekki hölmöili turhien jäähyjen muodossa ja Slovakia nousi tasoihin. Tshekki juhli ottelussa silti voittoa, kun WHL:n Kelowna Rocketsia edustava Gabriel Szturc iski komealla soolomaalilla 5-4 -voittomaalin pari minuuttia ennen loppua.

Suomen ja Tshekin välisestä ottelusta on helppo odottaa maalirikasta. Suomella on äärimmäisen tulivoimainen joukkue aivan kuten myös Tshekillä. Tshekillä avauspelissä maalilla torjunut Jan Bednar oli äärimmäisen epävarma, joten Suomelle saattaa avautua lukuisia hyviä maalintekopaikkoja ja sitä kautta maaleja. Tshekin hyökkäyksestä löytyy taas lupaavia hyökkääjiä, kun ykköskentässä viilettää Montreal Canadiensin varaama Jan Mysak ja Buffalo Sabresin poimima Jiri Kulich. Kulich omaa loistavan laukauksen ja siitä todisteena yhdeksän maalia viime kaudella Tshekin pääsarjassa Karlovy Varyn riveissä.

Suomen ja Tshekin välinen taistelu käynnistyy Suomen aikaa kello 21.00.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue