Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan Ässät hankki nuorta kanadalaista puolustajaosaamista

Markus Phillips puolustaja Ässät
AOP

Puolustaja Markus Phillips siirtyy Liigan Ässiin yksivuotisella sopimuksella. Viime kaudella 23-vuotias kanadalainen pelasi AHL-liigassa Ontario Reignissä ja Manitoba Moosessa yhteensä 45 ottelua tehoin 1+6 =7.

Markus Phillips on edustanut urallaan Kanadaa sekä U18- että U20-arvokisoissa ja hän on toiminut juniorimaajoukkueessa kapteenina. NHL:n Los Angeles Kings varasi Phillipsin kesän 2017 varaustilaisuudessa 4. kierroksella ja vuonna 2019 Markus Phillips teki NHL-sopimuksen, mutta lopulta otteluita ylhäällä ei tällä erää kertynyt.

Ammattilaisotteluita hän on pelannut AHL-liigassa 81 ja ECHL-liigassa 20.

– Markus on hyvässä iässä oleva kaveri ja hän halusi tulla meille kehittämään peliään sekä auttamaan Ässiä seuraavalle tasolle. Saimme hänestä hyvää palautetta muutamista Pohjois-Amerikan organisaatioista ja hänen persoonansa sopii varmasti meidän hyvähenkiseen joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Puolustajan ominaisuudet ovat tarkasti tiedossa.

– Markuksen vahvuudet ovat puolustuspelissä. Hän pystyy riistämään kiekkoja ja kamppailemaan ja hyvällä luistelulla pystyy ottamaan tilaa ja aikaa pois vastustajilta. Hän luistelee pää ylhäällä ja avaa hyökkäyksiä laadukkaasti helpoilla peliä edistävillä syötöillä. Markus liikkuu hyvin poikittaissuunnassa ja hyökkäysviivalla ja pystyy tukemaan hyökkäyksiä.

– Markus on vahva paketti ja hänellä on ominaisuuksia ottaa meillä hyökkäävämpi rooli kuin hänellä on viime vuosina AHL:ssä ollut, Kerttula jatkaa.

Phillipsillä itselläänkin on askelmerkit tiedossa Poriin saapuessaan.

– Halusin uuden alun uralleni ja uskon kehittyväni Ässissä. aluan auttaa joukkuetta voittamaan kaikin mahdollisin tavoin. Haluan olla mukana tekemässä Ässistä taas voittavan joukkueen.

– Pidän itseäni sulavasti luistelevana molempiin suuntiin pelaavana puolustajana. Pyrin hyödyntämään luisteluani koko kentän alueella ja haluan osallistua peliin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Osallistun kiekolliseen peliin ja haluan auttaa joukkuetta hyvien syöttöjen avulla luomaan maalintekomahdollisuuksia.

Phillips saapuu Suomeen lähipäivinä ja hän pelaa Ässissä numerolla 65.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga