Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kommentti – Calgary Flames ryösti pahasti Florida Panthersin!

Jonathan Huberdeau
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantaina pelaajakauppa jollaisia ei nähdä sarjassa kovin usein. Calgary Flames kauppasi oman tähtihyökkääjänsä toiseen ja onnistui pakotetussa tilanteessa tekemään todella kovan siirron. Flames sai Matthew Tkachukista todella kovan palautuksen ottaen huomioon lähtökohdan, josta kauppa tehtiin.

Calgary Flames on ollut läpi kesän eri syistä otsikoissa. Ensimmäinen merkittävä syy otsikoihin päästäkseen oli tippuminen NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella Edmonton Oilersia vastaan viidessä pelissä. Tämän jälkeen esiin nousi kohu Johnny Gaudreaun ympärillä. Flames yritti saada kaikin mahdollisin keinoin Gaudreauta jäämään kaupunkiin, mutta yhdysvaltalaishyökkääjä otti vähemmän rahaa ja siirtyi Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Gaudreaun poistuessa Flames tilanne muuttui entistä tuskaisemmaksi, kun Matthew Tkachukin ympärillä alkoi kuulua kummia. Tkachuk ilmoitti eri väyliä pitkin, että hän ei ole valmis tekemään pitkää jatkosopimusta organisaation kanssa. Tämä aloitti välittömästi nostamaan erilaisen keskustelun mahdollisen pelaajakaupan ympärille, joka tapahtui yllättävänkin nopeasti. Tkachukin palveluksista olivat kiinnostuneita monetkin seurat, mutta lähtökohtaisesti hyökkääjä päätyi juuri sinne, mihin halusikin.

Flamesin GM Brad Treliving teki ansiokasta työtä pelaajakaupan suhteen. Treliving onnistui rahastamaan isosti omalla luottohyökkääjällään, kun Flamesiin vaihdossa Tkachukiin siirtyi huippuhyökkääjä Jonathan Huberdeau, korkealla tasolla pelaava puolustaja MacKenzie Weegar sekä ykköskierroksen varausvuoro, ja hyökkääjälupaus.

Treliving sai miehistöönsä kaksi pelaajaa, joiden kanssa hänellä on jälleen vuosi aikaa neuvotella jatkosopimuksesta. Mikäli jatkosopimusta GM ei onnistu nopeasti tekemään esimerkiksi tähtihyökkääjä Huberdeaun kanssa, niin hän voi tehdä uuden pelaajakaupan tämän kanssa. Huberdeaun palkka on vain 5,9 miljoonaa dollaria tulevasta kaudesta, joten ottajia puolellakin palkalla piisaa NHL:ssä riittämiin. Sama pätee Weegariin.

Mikäli kumpikin allekirjoittaa jatkosopimukset Flamesin kanssa, niin organisaatiolla on tulevaisuudenkin kannalta pullat äärimmäisen hyvin uunissa. Ensi kaudeksi joukkueella on palkkatilaa käytettävänä vielä 9,3 miljoonaa dollaria ja jatkosopimuksen tarvitseva Andrew Mangiapane sekä puolustaja Oliver Kylington.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL