Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Henrik Zetterbergin vaimo on kuuma ilmestys bikineissä – jäätävän kuumat kuvat somessa

Henrik Zetterbergin vaimo on kuuma ilmestys bikineissä - jäätävän kuumat kuvat somessa
Instagram / Emma Andersson

Emma Andersson on ruotsalainen tv-toimittaja, joka on naimisissa Detroit Red Wingsin entisen kapteenin Henrik Zetterbergin kanssa. Pariskunta on vetänyt yhtä köyttä jo vuodesta 2010 saakka ja heidän tarinansa jatku yhä edelleen.

Emmalla on Instagramissa reilu 50 000 seuraajaa ja hän julkaisee heidän ilokseen silloin tällöin kuvia arjestaan. Joukkoon mahtuu myös muutamia kesäisiä kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä ja esittelee timmiin kuntoon treenatun kroppansa. Kuvat saavat hetkessä suuren määrän tykkäyksiä.

Kaunotar julkaisee myös yhteiskuvia miehensä kanssa ja näyttää Instafeedissään aktiivisesti vilauksia omasta arjestaan ja elämästään. Emma julkaisee usein myös tarinoita, joissa hän näyttää seuraajilleen elämänsä kulisseja. Emma on eittämättä yksi kuumimmista lätkävaimoista, sitä ei käy kieltäminen.

Emman kuvia pääsee selaamaan Instagramissa. Ota hänet seurantaan päästäksesi ihastelemaan upeita kuvia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut