Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tuorein organisaatio rakentaa maltilla – Kaksi huippusentteriä voi muuttaa tulevaisuuden!

Seattle Krakenin huippulupaus Matthew Beniers
AOP

NHL:ssä nähtiin viime kaudella ensimmäistä kertaa 32 seuraa, kun Seattle Kraken tuli mukaan laajennusjoukkueena. Ron Francisin kokoaman Krakenin debyyttikausi NHL:ssä ei mennyt kuten Vegas Golden Knightsilla aikoinaan. Krakenin kausi oli hyvin nopealla aikataululla paketissa eikä joukkue päässyt pudotuspeleihin. Krakenia vaivasi kaudella tasapaksuus ja pelitavattomuus, mutta kaikki saattaa muuttua jo toiselle kaudelle.

Seattle Krakenin yllä oli todella kovat odotukset viime kaudella, sillä GM Ron Francis sai koottua NHL:n laajennusvarauksesas hyvän miehistön. Alusta alkaen Kraken oli kuitenkin enemmän tai vähemmän tylsä poppoo, joka ei kyennyt haastamaan vastustajia kovinkaan usein.

Dave Hakstolin valmentaman joukkueen suurin murhe koko kauden ajan oli maalivahtipeli, kun saksalaismaalivahti Philip Grubauerista ei ollut vastaamaan huutoon. Lisäksi joukkueen viisikkopeli vuoti pahasti suuntaan ja toiseen.

Krakenilla on sopimusten suhteen mielenkiintoinen tilanne, sillä joukkueessa on yhteensä kuusi hyökkääjää, jotka tienaavat yli 4,5 miljoonaa dollaria. Joukkue hankki kesällä hallitsevasta Stanley Cup -mestarista Andre Burakovskyn pitkällä sopimuksella ja tämä tuo oletettavasti lisää tasapaksuutta lisää. Krakenin debyyttikaudella kärkihyökkääjiksi hankitut Jordan Eberle ja Jaden Schwartz eivät onnistuneet nostamaan joukkuetta uudelle tasolle, mutta molemmilla on uusi mahdollisuus ensi kaudella.

Sekä Eberlen, että Schwartzin elämää tulee helpottamaan se, että viime kesän ykköskierroksen varaus Matthew Beniers, sekä tämän kauden ykköskierroksen varaus Shane Wright ovat joukkueessa. Kummastakin keskushyökkääjästä odotetaan paljon ja etenkin sitä, että he nousevat kahteen kärkikenttään johtamaan peliä. Tämä tiputtaa luottosentteri Yanni Gourden oikealle paikalleen kolmoskenttään, eikä laadukas puolustava keskushyökkääjä joudu pelaamaan liian suuressa tuloksellisessa vastuussa.

Kraken tuskin pudotuspeleissä ensi kaudella tulee pelaamaan, mutta joukkue voittaa varmasti enemmän pelejä kuin viime kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL