Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähden sopimusneuvottelut jäissä – Tätä se tarkoittaa

Ville Hussolle uran toinen nollaspeli.
AOP

NHL:ssä on lukuisia suomalaisia tällä hetkellä, joilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta. Yksi heistä on St. Louis Bluesia koko NHL-uransa edustanut Ville Husso. Husso pelasi NHL:n pudotuspeleissä joukkueensa ykkösmaalivahtina, kun Jordan Binnington loukkaantui. Osittain tästä syystä Bluesin kausi päättyi toiselle kierrokselle eikä suomalaisen jatko ole todellakaan varmaa Bluesin riveissä.

NHL:n huippujoukkue St. Louis Blues on tänä kesänä mielenkiintoisten ratkaisujen edessä. Joukkueen täytyy tehdä päätös tulevaisuuden maalivahdeistaan, kun Ville Husson sopimus on päättymässä, mutta Jordan Binningtonilla on sopimusta vielä reilusti jäljellä. Blues haluaisi pitää suomalaismaalivahdista kiinni, mutta hintalappu voi nousta liian suureksi.

Tällä hetkellä Bluesilla on palkkakatossa tilaa reilut yhdeksän miljoonaa dollaria, mutta sopimuksia on tehtävä lukuisien pelaajien kanssa. Ilman sopimusta Husson lisäksi ovat tähtihyökkääjä David Perron sekä puolustajat Scott Perunovich, Niko Mikkola ja Nick Leddy.

Mikäli huippukauden Bluesin maalilla torjunut Husso päätyy vapaille markkinoille, niin suomalaiselle löytyy ottajia. Helsingistä kotoisin olevalla maalivahdilla on tällä hetkellä loistavat markkinat, sillä useat NHL-joukkueet etsivät uutta ykkösmaalivahtia.

Ensi kauden sopimusten lisäksi Bluesin täytyy huolehtia myös tulevista vuosista, sillä ensi kauden jälkeen joukkueen kärkihyökkääjien sopimukset päättyvät. Ensi kauden jälkeen ilman sopimusta ovat Ryan O’Reilly, Vladimir Tarasenko, Jordan Kyrou, Robert Thomas ja Ivan Barbashev, mutta palkkakattoa on toistaiseksi reilusti käytössä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL