Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n syvissä vesissä uivalle joukkueelle uusi GM! – Velipoika tuttu NFL:stä

San Jose Sharksin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä tulosten kanssa viimeisen kolmen kauden ajan tuskaillut San Jose Sharks on nimittänyt uuden GM:n. Uudeksi GM:ksi on palkattu Joe Willin tilalle Mike Grier. Grier pelasi omalla pelaajaurallaan myös NHL:ssä 14 kauden ajan.,

NHL-organisaatio San Jose Sharks on palkannut uudeksi GM:ksi pitkään sarjassa pelanneen Mike Grierin. Grieristä tulee ensimmäinen tummaihoinen GM sarjassa. Grier pelasi uransa aikana kaudet 2006-09 Sharksin paidassa.

– Olen todella innoissani tästä ja siitä, että pääsen takaisin San Franciscon alueelle. Täällä on ollut paljon ylä- ja alamäkiä, mutta olen valmis tekemään kovaa töitä tämän organisaation eteen ja sen, että Sharks palaa raiteilleen. Me alamme pian voittamaan pelejä meidän kotiyleisön edessä, kommentoi Grier.

Sharks antoi vastikään potkut viime kaudella joukkueen päävalmentajana toimineelle Bob Boughnerille. Grierillä ei ollut mitään aikataulua uuden päävalmentajan palkkaamisen suhteen. Tulevaisuudessa Sharks ei ole vajoamassa uudelleenrakennukseen.

– Meidän joukkueessa on samanlaisia ongelmia kuin kaikissa muissakin. Jokainen NHL-joukkue taistelee palkkakaton kanssa kuten mekin. Joukkueessa on paljon hyviä palasia joiden ympärille rakentaa.

Grier saapuu Sharksin palveluksiin New York Rangersista, josa hän toimi pääosin pelaajien kanssa etenkin kehityspuolella.

Sharksin tuore GM pelasi urallaan yhteensä 14 kauden ajan NHL:ssä ja hänet varattiin sarjaan St. Louis Bluesin toimesta yhdeksännellä kierroksella vuoden 1993 NHL:n varaustilaisuudessa. Urallaan hyökkääjä pelasi sarjassa 1060 peliä ja iski yhteensä 383 tehopistettä edustaen Sharksia, Edmonton Oilersia, Buffalo Sabresia ja Washington Capitalsia.

Miken vanhempi veli Chris Grier toimii NFL-seura Miami Dolphinsin GM:nä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL