Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Megaluokan kauppa virellä! – Tehdäänkö NHL:ssä historiaa?

New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald
AOP

Tällä viikolla alkaa NHL-kauden mielenkiintoisimmat ajat. Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa järjestetään NHL:n varaustilaisuus. Varaustilaisuuteen liittyy aina kaikkea mielenkiintoista. NHL:n varaustilaisuuksissa on vuosien saatossa nähty useita merkittäviä pelaajakauppoja ja niin saatetaan tänäkin kesänä nähdä. 

NHL:n varaustilaisuus järjestetään tällä viikolla Montrealissa Centre Bellissä, eli paikallisen Montreal Canadiensin kotiareenalla. Canadiens on itse varaamassa ensimmäisenä ja suurella todennäköisyydellä joukkue poimii ykkösenä kanadalaissentteri Shane Wrightin.

Ykkösvarauksen ympärillä on ollut paljon keskustelua, sillä slovakialaishyökkääjä Juraj Slafkovsky saattaa olla koko varausikäluokan paras pelaaja. Monet pohtivat, että voisiko Canadiens poimia kuitenkin Slafkovskyn, mutta todellisuudessa on äärimmäisen epätodennäköistä, että kanadalainen joukkue jättää kanadalaisen huippulupauksen varaamatta.

Canadiensin varauksen jälkeen onkin lisää mielenkiintoa tarjolla, sillä seuraavaksi varaava joukkue on lähtökohtaisesti New Jersey Devils. Devilsin GM Tom Fitzgerald on tuonut julki, että heidän varausvuoronsa on kaupan mikäli hyvä vaihtokauppa syntyy.

Tässä onkin käsillä sitten merkittävä asia. Mikäli Devils tosissaan kauppaa kakkosvarauksen, niin mihin hinta nousee ja mikä joukkue haluaa varata kakkosena joko Slafkovskyn tai vaikka yhdysvaltalaislupaus Logan Cooleyn?

Devils tarvitsee lähtökohtaisesti huippumaalintekijää riveihinsä, joten Chicago Blackhawksia on pidetty mahdollisena kauppakumppanina. Blackhawks on kaupittelemassa Alex DeBrincatia ulos, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Pelkästään kakkosvaraus ei riitä DeBrincatin saamiseen, mutta siinä on hyvä alku kaupalle. Myös Canadiensia on puhuttu mahdollisena joukkueena, joka voisi olla kiinnostunut myös kakkosvarauksesta.

NHL:n historiassa ei olla moniin vuosiin nähty sitä, että kakkosvaraus kaupataan. Viimeksi näin on tapahtunut vuonna 2001, kun Ottawa Senators kauppasi venäläissentteri Alexei Yashinin New York Islandersiin vaihdossa kakkosvaraukseen. Kakkosvarauksesta tuli lopulta Senatorsin pitkäaikainen ykkössentteri Jason Spezza.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL