Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto Maple Leafsille merkittävä jatkosopimus – Selkeyttää tilannetta!

Toronto Maple Leafsin puolustaja Timothy Liljegren.
AOP

NHL:n huippujoukkueisiin lukeutuva Toronto Maple Leafs on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Maple Leafs on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen lupaavan ruotsalaispuolustajan kanssa. Palkkakaton kanssa ongelmissa oleva Leafs sai ruotsalaisen todella edullisella sopimuksella kiinni, joten se helpottaa ensi kauden joukkueen rakentamista.

Toronto Maple Leafs on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Timothy Liljegrenin kanssa. Viime kaudella NHL:stä paikkansa vakinaistanut puolustaja tienaa kahden vuoden sopimuksella yhteensä 2,8 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa puolustaja tienaa siis 1,4 miljoonaa kaudesta.

Liljegren on 23-vuotias oikealta laukova puolustaja. Kristiandstadista kotoisin oleva Liljegren on Maple Leafsin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Liljegren huudettiin koko varaustilaisuuden 17. pelaajana. NHL:ssä puolustaja teki debyytin kaudella 2019-20 pelaten 11 ottelua. Menneellä kaudella Liljegrenille kertyi 61 peliä ja näissä syntyi yhteensä 23 tehopistettä. Ruotsalainen iski samalla uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä. Yhteensä maaleja syntyi viisi kappaletta menneellä kaudella.

Ruotsalaispuolustajan jatkosopimuksen myötä Maple Leafsin puolustuksesta enää Rasmus Sandin ja Ilya Lyubushkin ovat ilman sopimuksia. Hyökkäyksestä vailla sopimusta ovat Pierre Engvall, Ondrej Kase, Colin Blackwell ja Ilya Mikheyev. Engvall ja Kase ovat Sandinin ohella rajoitettuja vapaita agentteja. Maalivahdeista Jack Campbellilta puuttuu sopimus.

Maple Leafsilla on tällä hetkellä todella nihkeä tilanne, sillä palkkatilaa on ainoastaan 6,4 miljoonaa dollaria, mutta monelle pelaajalle tarvitsisi saada sopimus tehtyä. Oletettavaa on, että GM Kyle Dubas kauppaa seuraavan kahden viikon aikana tshekkimaalivahti Petr Mrazekin maailmalle ja saa näin 3,8 miljoonaa dollaria lisää palkkatilaa. Se ei toki muuta tilannetta merkittävästi, sillä edelleen esimerkiksi maalivahti Campbellille tulisi saada jatkosopimus eikä yhdysvaltalaisen alle viidellä miljoonalla tarvitse Torontoon jäädä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL