Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bayn veteraanihyökkääjä – ”Tulette olemaan shokissa!”

Patrick Maroon on isokokoinen voimahyökkääjä.
AOP

Kaksi edellistä Stanley Cup -mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning joutui taipumaan tänä vuonna finaaleissa. Colorado Avalanche voitti NHL:n mestaruuden eli Stanley Cupin lopulta kuudessa ottelussa kaatamalla Lightningin voitoin 4-2. Lightningin paidassa kokenut laitahyökkääjä Patrick Maroon tavoitteli jo neljättä perättäistä mestaruutta, mutta se jäi saavuttamatta. Maroon voitti ennen Lightningiin siirtymistä mestaruuden St. Louis Bluesin paidassa.

Tampa Bay Lightning jäi kahden voitoin päähän kolmannesta perättäisestä Stanley Cup -mestaruudesta. Ilman Brayden Pointia finaalien viimeiset neljä ottelua pelannut Lightning kaatui Colorado Avalanchen käsittelyssä lopulta voitoin 4-2.

Lightning kärsi pudotuspeleissä kaikkien muidenkin joukkueiden tavoin isosti loukkaantumisista. Merkittävin oli tietysti ykkössentteri Pointin loukkaantuminen, joka tapahtui jo NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen seitsemännessä pelissä. Point loukkasi lonkkansa tai jalkansa Toronto Maple Leafsia vastaan pelatun ottelusarjan viimeisessä kamppailussa. Kanadalainen kuntoutti itsensä finaaleihin pelikuntoon, mutta oli kahdessa ensimmäisessä pelissä vain hidastava tekijä.

Joukkueessa oli muitakin merkittäviä loukkaantumisia, mutta mediassa niistä ei ole vielä päivä ratkaisseen finaalin jälkeen käyty läpi. Joukkueen neloskentän kokenut laitahyökkääjä Patrick Maroon kuitenkin valaisi tilannetta mielenkiintoisella kommentilla.

– Tulette olemaan shokissa, kun kuulette miten rikki meidän pelaajat oli. Tämä tappio harmittaa todella paljon, kun tietää millaisen setin läpi meidän pelaajat tulivat aina uudestaan mukaan peleihin, kommentoi Maroon TV-haastattelussa.

Lightningin joukkueesta ainakin hyökkääjät Alex Killorn, Corey Perry, Brandon Hagel, Nick Paul ja Anthony Cirelli pelasivat isojen vammojen kanssa. Puolustuksesta Erik Cernak, Jan Rutta ja ykköspuolustaja Victor Hedmankin kärsivät erilaisista vammoista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL