Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiensin huippulupaus iskussa! – Teki merkittävän maalin

Montreal Canadiensin kärkivaraus Jan Mysak
AOP

Montreal Canadiensin varaama huippuhyökkääjä Jan Mysak on johdattanut OHL-joukkueensa Hamilton Bulldogsin Memorial Cupin loppuotteluun. Tshekkihyökkääjä iski hienon osuman Shawinigan Cataractesia vastaan Memorial Cupin välierässä. Loppuottelussa vastaan tulee isäntäjoukkue Saint John Sea Dogs.

Entisen NHL-puolustaja Jay McKeen valmentama Hamilton Bulldogs on edennyt CHL:n lopputurnauksen Memorial Cupin finaaliin. Bulldogs kaatoi välierässä Shawinigan Cataractesin 4-3 -lukemin ensimmäisessä jatkoerässä tulleella maalilla. Loppuottelussa vastaan tulee isäntäjoukkue Saint John Sea Dogs, joka voitti alkulohkon.

Voittomaalista vastasi Montreal Canadiensin toisella kierroksella kesällä 2020 varaama tshekkilupaus Jan Mysak. Mysak kiersi maalintekotilanteessa hyökkäysaluetta ja laukoi lopulta kaukaa kiekon ohi Cataractesin maalivahti Antoine Coulomben.

Itse ottelussa varsinainen peliaika päättyi 3-3 -lukemiin. Cataractesilta maalinteossa onnistuivat Dallas Starsin lupaus Mavrik Bourque, Olivier Nadeau ja William Veillette. Nadeau on Buffalo Sabresin neloskierroksen varaus kesältä 2021. Oikealta laukova isokokoinen hyökkääjä pelasi hurjan kauden QMJHL:ssä menneellä kaudella.

Bulldogsin maalit varsinaisella peliajalla menivät Anton Grushnikovin, Mason McTavishin ja Logan Morrisonin nimiin. McTavish on Anaheim Ducksin ykköskierroksen varaus ja Grushinikov on Starsin varaama puolustajalupaus.

Bulldogsin voittomaalin tehnyt Mysak on kotoisin Tshekin Litvinovin kaupungista. 182 senttiä pitkä keskushyökkääjä siirtyi ensimmäisen kerran Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2019-20 ja Bulldogsin riveihin jolloin syntyi 25 tehopistettä 22 peliin. Viime kaudella hyökkääjä pelasi AHL:ssä Laval Rocketin riveissä 22 peliä ja teki kaksi maalia. Tällä kaudella OHL:ssä Mysak teki 61 otteluun 64 tehopistettä ja pudotuspeleissä syntyi 17 peliin 11 tehopistettä. Hyökkääjällä on vielä paljon tekemistä mikäli paikka NHL:stä voisi aueta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL