Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin merkittävä pelaajakauppa – Venäläistähti vaihtaa vihdoinkin maisemaa!

Vegas Golden Knights yritti kaupata Evgeni Dadonovin
AOP

NHL:ssä nähtiin kesän ensimmäinen merkittävä pelaajakauppa, kun Montreal Canadiens ja Vegas Golden Knights tekivät toisilleen palveluksen. Golden Knights kauppasi venäläislaitahyökkääjänsä Montrealiin vaihdossa kanadalaispuolustajaan, joka ei tule enää NHL:ssä pelaamaan. Tällä tavalla molemmat joukkueet hyötyy.

Vegas Golden Knights kauppasi venäläislaitahyökkääjä Evgeni Dadonovin Montreal Canadiensiin vaihdossa kanadalaispuolustaja Shea Weberiin. Dadonovilla on vuosi sopimusta jäljellä viiden miljoonan dollarin palkalla. Weberin sopimusta on jäljellä vielä neljä kautta ja siinä sopimuksessa on keskipalkka reilut seitsemän miljoonaa dollaria kaudelta.

Golden Knightsin osalta kaupassa on tarkoituksena pelkästään tehdä tilaa palkkakattoon. Aiemmin viime kauden aikana Golden Knights yritti kaupata Dadonovin Anaheim Ducksiin, mutta pelaajan sopimuksessa oli pykälä, joka esti siirron Kalifornian osavaltion joukkueisiin puhtaasti verotussyistä.

Dadonov vie palkkakatosta tilaa ensi kauden osalta viisi miljoonaa dollaria, joten nyt Golden Knightsilla on 77,4 miljoonaa dollaria käytettynä palkkoihin, eli palkkatilaa on viitisen miljoonaa jäljellä. Weberin sopimus menee pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle, joten sillä ei ole vaikutusta palkkakattoon.

Dadonovin reaalipalkka ensi kaudesta on 6,5 miljoonaa dollaria. Weberille maksetaan seuraavasta neljästä vuodesta vain kuusi miljoonaa dollaria, joten palkanmaksukin menee käytännössä päittäin. Golden Knights oli valmis tekemään tämän siirron ennemmin kuin maksamaan varausvuoroa Dadonovin kyljessä päästäkseen eroon pelaajasta.

Venäläishyökkääjä on NHL-uransa aikana tehnyt yhteensä 265 tehopistettä 413 otteluun. Tällä hetkellä voimassaolevan kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Dadonov teki Ottawa Senatorsin kanssa, mutta siellä hyökkääjä pelasi vain vuoden ennen siirtoaan Golden Knightsiin viime kaudeksi, jossa syntyi 43 tehopistettä 78 peliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL