Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Leijonien pelissä takavuosina kääminsä menettänyt valmentaja palaa NHL:n! – Sopimuksessa hurja vuosipalkka

John Tortorella palaa NHL:n päävalmentajaksi. Tällä kertaa Philadelphia Flyersin riveihin.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupin Tampa Bay Lightningin päävalmentajana vuonna 2004 voittanut John Tortorella palaa sarjaan. Tortorella on entisen NHL-maalivahti Kevin Weekesin mukaan tehnyt neljän vuoden mittaisen sopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa. Tortorella piti vuoden taukoa valmentamisesta, kun hänen sopimuksensa Columbus Blue Jacketsin kanssa tuli maaliin.

64 vuotta täyttävä yhdysvaltalaispäävalmentaja John Tortorella on tehnyt neljän vuoden ja arviolta 16 miljoonan dollarin valmentajasopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa. Sapattivuotta pitänyt Tortorella palaa penkin taakse ja ottaa vastuuseen urallaan jo viidennen NHL-joukkueen. Ennen Flyersia Tortorella on valmentanut New York Rangersia, Tampa Bay Lightningia, Vancouver Canucksia ja Columbus Blue Jacketsia. Flyersissa suomalaisista pelaajista pelaa puolustaja Rasmus Ristolainen.

Bostonista kotoisin oleva Tortorella on valmentanut NHL:ssä yhteensä 1383 ottelua ja näistä voittoon on päättynyt 673. Tortorella juhli Stanley Cupia Lightningin kanssa keväällä 2004, kun joukkue kaatoi Calgary Flamesin Stanley Cup -finaaleissa seitsemän ottelun sarjan jälkeen jälkeen.

Kokenut NHL-valmentaja tunnetaan tulisieluisesta tyylistään. NHL:n mediatilaisuudet ovat aivan oma maailmansa Tortorellan kanssa ja myös pelaajat joutuvat äärimmäisen koville. Tortorellan totaalinen flippaaminen kesken ottelun on nähty niin Yhdysvaltojen maajoukkueen valmentajana kuin Canucksinkin penkillä.

Tortorellan pää suli totaalisesti tuomareihin MM-kisoissa vuonna 2008, kun Leijonat tekivät ylivoimalla Ville Koistisen toimesta 2-1 -kavennusmaalin. Koistinen lämäsi kiekon ohi Robert Eschen, mutta kiekko painui sivuverkosta maaliin. Lopulta maali hyväksyttiin ja Suomi voitti ottelun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL