Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kasperi Kapasen joukkuekaverille yli 30 miljoonan sopimus! – Jääkö suomalaishyökkääjä Pittsburghiin?

Bryan Rust Penguinsin kotipaidassa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella jatkosta tippunut Pittsburgh Penguins on aloittanut kesätauon ryminällä. Joukkue tiedotti lauantaina tehneensä pitkän jatkosopimuksen luottohyökkääjänsä kanssa. Tämä oli ensimmäinen merkittävä siirto joukkueen merkittävän kesän aikana, kun monet suuret pelaajat ovat ilman sopimusta ensi kaudesta.

Pittsburgh Penguins on tehnyt odotetun kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen ykköskentän laitahyökkääjä Bryan Rustin kanssa. Rust tienaa uudella sopimuksellaan reilut 30 miljoonaa dollaria ja sopimuksen keskiarvoinen kausiarvo on 5,125 miljoonaa dollaria.

– Rust on hyvä esimerkki siitä, mitä on olla Penguinsin pelaaja. Hän on meidän organisaation varaus ja mennyt kaikki meidän polut läpi sekä kasvanut merkittäväksi pelaajaksi organisaatiolle, kommentoi GM Ron Hextall tuoretta sopimusta.

Rust on pelannut viimeiset kaksi kautta hyvää jääkiekkoa kapteeni Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalla. Rust teki menneellä kaudella joukkueen riveissä yhteensä 24 maalia ja 58 pistettä 60 otteluun runkosarjassa. Yhteensä NHL-uransa aikana entinen kolmoskierroksen varaus on pelannut NHL:ssä 424 ottelua ja iskenyt näihin 270 tehopistettä.

Yhdysvaltalaishyökkääjän sopimus antaa samalla suuntaa muille sopimuksille, mitä joukkueen tulee tehdä tänä kesänä. Tällä hetkellä merkittävistä pelaajista ilman jatkosopimusta ovat venäläissentteri Evgeni Malkin ja kanadalaispuolustaja Kris Letang. Kummankin kanssa GM Hextallilla on tiukat neuvottelut käynnissä, mutta erilaisten huhujen mukaan Letang olisi ollut ensimmäiseen tarjoukseen pettynyt.

Hyökkäyksessä rajoitettuja vapaita agentteja ovat Danton Heinen ja suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen. Näistä Heinen pelasi huomattavasti Kapasta vahvemman kauden, joten on todennäköistä jopa, että suomalainen jatkaa matkaansa toisaalle jonkin kaupan myötä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL