Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Connor McDavid show liikaa Calgarylle – Oilersille upea voitto!

Connor McDavid hassutti Jacob Markströmiä.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä saatiin mielenkiintoa huomattavasti lisää Albertan suureen taisteluun, kun Edmonton Oilers otti toisesta pelistä voiton. Calgary Flames murskasi ottelusarjan ensimmäisessä pelissä Oilersin, mutta toiseen osaan Jay Woodcroftin joukkue tuli huomattavasti valmiinpana.

Edmonton Oilers otti hienon 5-3 -voiton Calgary Flamesista NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa. Oilers tasoitti vierasvoitollaan ottelusarjan voitot 2-2’n ennen sarjan siirtymistä Edmontoniin. Oilersin tähtenä hääri jälleen kerran Connor McDavid, joka aiheutti läpi illan pahennusta Flamesin puolustukselle. McDavid iski ottelussa tehot 1+1, mutta oli vaarallinen läpi illan.

Oilersin maalilla Mike Smithin alku ottelulle oli karmea, sillä ensimmäiseen kuuteen minuuttiin meni kaksi kiekkoa selän taakse. Tämän jälkeen kokenut kanadalainen pelasi kovalla tasolla joukkueensa maalin suulla ja teki lukuisia loistavia torjuntoja. Smithille kertyi ottelussa lopulta 37 torjuntaa ja syöttöpiste.

Vieraiden maaleista ottelussa vastasivat McDavidin lisäksi Evan Bouchard, Duncan Keith sekä päätöserässä alivoimalla Zach Hyman ja Leon Draisaitl. Hyman karkasi erän puolivälin jälkeen alivoimalla läpiajoon ja iski kiekon ohi Jacob Markströmin. Draisaitl karkasi reilu seitsemän minuuttia ennen loppua laidasta läpi Smithin purkukiekon myötä ja sijoitti kiekon ruotsalaismaalivahdin ohi.

Kokenut kanadalaispuolustaja Keith vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa syöttämällä maalinsa lisäksi kaksi osumaa.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Michael Stone, Brett Ritchie ja Tyler Toffoli. Stone ja Ritchie veivät joukkueensa avauserässä 2-0 -johtoon ja Toffoli 3-1 -johtoon toisessa erässä ylivoimalla. Tämän jälkeen kotijoukkue ei enää onnistunutkaan maalinteossa ja peli oli täysin Oilersin hallussa. Markström pelasi jälleen kovin epävarman pelin Flamesin maalilla, vaikka torjuikin 35 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL