Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläinen selvitti maalivahtitilannetta – Suomalaismaalivahdille jatkosopimus!

Joonas Korpisalo jatkaa Columbus Blue Jacketsin maalilla.
AOP

Jarmo Kekäläinen on tehnyt Columbus Blue Jacketsin GM:nä mielenkiintoisen siirron tulevaisuutta ajatellen. Kekäläinen kiinnitti pitkäaikaisen maalivahtinsa Joonas Korpisalon vuoden jatkosopimukseen. Ensi kaudella joukkueessa pelaa kolme NHL-mitat täyttävää maalivahtia, kun sopimuksessa ovat kiinni myös Elvis Merzlikins ja Daniil Tarasov.

Kauden 2021-22 loukkaantumisen takia kesken jättänyt Joonas Korpisalo on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Korpisalon uuden sopimuksen arvo on 1,3 miljoonaa dollaria kaudesta. Korpisalo joutui keväällä lonkkaleikkaukseen joka päätti hänen kautensa.

– Hänen kausi 2021-22 oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta uskomme, että hän palaa täyteen kuntoon ensi kaudella. On hienoa, että Korpisalo jatkaa meidän organisaatiossa, kommentoi GM Jarmo Kekäläinen sopimusta.

Korpisalon viimeisin sopimus olisi tullut päätökseen kesällä, eikä paikka NHL:ssä ollut kovinkaan varma lonkkaleikkauksen vuoksi. GM Kekäläinen kuitenkin sitoi luottomaalivahtinsa ensi kaudeksi sopimukseen, jotta voi ainakin antaa näyttöjä ensi kauden ajan maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Korpisalo on urallaan pelannut NHL:ssä 182 ottelua ja torjunut näissä 76 voittoa. Suomalaismaalivahdin torjuntaprosentti on ollut karvan verran yli 90 prosenttia. Mikäli Korpisalo pelaa hyvin syksyllä ja ensi kauden aikana on hyvin mahdollista, että hänet kaupataan eteenpäin.

Blue Jacketsilla on organisaationa hyvä tilanne maalivahtien kanssa. Joukkueen ykkösmaalivahtina on kahden viimeisen kauden ajan toiminut Latvian Elvis Merzlikins, joka on pelannut parhaimmillaan todella korkealla tasolla. Tulevaisuutta ajatellen joukkueella on reservissään nuori venäläismaalivahti Daniil Tarasov, joka on saanut jo ensikosketuksensa NHL-jäähän.

Merzlikinsin uusi viiden vuoden mittainen sopimus alkaa ensi kaudesta ja sen arvo kautta kohden on 5,4 miljoonaa euroa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL