Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Antti Raannan tylysti telonyt tähtihyökkääjä puolustautuu – ”He eivät ymmärrä jääkiekosta…”

Carolina Hurricanesin Antti Raanta otti osumaa David Pastrnakin toimesta. Boston Bruins
AOP

Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin välinen ottelusarja on siirtynyt Raleighin kaupungista Bostoniin sekä TD Gardeniin. Hurricanes voitti kaksi ottelusarjan ensimmäistä kamppailua ja pääsee hyvistä asetelmista pelaamaan vieraskaukaloon. Ottelusarjan toisessa väännössä oli kaksi äärimmäisen puhuttavaa tapausta ja suomalaisittain merkityksellisempi oli Antti Raannan loukkaantuminen.

Carolina Hurricanes voitti Boston Bruinsin NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa 5-2 -lukemin. Hurricanesin maalilla Antti Raanta aloitti ottelun ja torjui ensimmäisten minuuttien ajan vahvasti, mutta joutui jättämään vajaan kahdeksan minuutin jälkeen pelin kesken. Raanta loukkaantui tilanteessa, jossa maalivahti oli alivoimalla purkamassa kiekkoa, mutta Bruinsin kärkikarvaajana ollut tshekkilaituri David Pastrnak osui Raantaa päin. Pastrnak sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen.

Raanta tippui törmäyksen voimasta jäähän ja valitteli päätään tilanteessa. Suomalaismaalivahdin suusta tuli vähän verta ja hän joutui jättämään pelin kesken. Hurricanesin maalille luisteli tässä vaiheessa venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov, joka päästi ottelussa kaksi maalia, mutta torjui silti komeasti voiton joukkueelleen.

Suomalaismaalivahdin kanssa törmännyt Pastrnak puolustautuu syytteisiin, jotka hänen niskaansa on kaadettu. Monet ovat väittäneet, että Bruinsin tähtihyökkääjä olisi tarkoituksella pyrkinyt ajamaan Raannan ulos ottelusta ja loukkaannuttamaan hänet.

– Jos täällä joku ajattelee, että olisin yrittänyt loukkaannuttaa Anttia, niin he eivät ymmärrä jääkiekosta paljoakaan, Pastrnak sivalsi.

Mikäli Bruins haluaa otteluparista jatkoon on joukkueen käytännössä voitettava kaksi seuraavaa kotipeliään. Hurricanes on voittanut kauden viisi aiempaa keskinäistä kohtaamista eikä Bruins ole johtanut peliäkään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL