Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Mikkelin Jukurit teki jättihankinnan – ”Minulle on tarjolla Jukureissa iso rooli”

Kärppien Juhamatti Aaltonen
AOP

Menneellä Liiga-kaudella isosti säväyttänyt Mikkelin Jukurit on tehnyt läpi kevään kovia hankintoja joukkueeseen ensi kaudeksi. Olli Jokisen valmentamaan joukkueeseen on saatu jälleen yksi uusi nimi, kun Oulun Kärppiä viime kaudella edustanut Juhamatti Aaltonen siirtyy Mikkeliin. 

Kokenut laitahyökkääjä ja kevään 2011 jääkiekon maailmanmestari Juhamatti Aaltonen siirtyy yksivuotisella sopimuksella Mikkelin Jukurien riveihin. Aaltonen on ennen siirtymistään Mikkeliin edustanut Liigassa Helsingin IFK:ta, Lahden Pelicansia ja Oulun Kärppiä. Suomessa hyökkääjä on lyönyt myös Helsingin Jokerien pelipaidan päälle, mutta tuolloin seura pelasi vielä KHL:ssä.

Liiga-uransa aikana Aaltonen on voittanut kolme Suomen mestaruutta, kaksi hopeaa ja pronssin. Maajoukkueesta on lisäksi voitettuna olympiapronssi Sotshin kisoista 2014. Päävalmentaja Olli Jokinen oli Aaltosen kanssa tuossa joukkueessa mukana.

– Häntä voi kuvailla mailataituriksi, joka on voittanut urallaan paljon, mutta se ei ole suinkaan himmentänyt pelinälkää. On erittäin hienoa saada tuollainen persoona ja pelimies Mikkeliin, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen ja kertoo, että neuvottelut Aaltosen kanssa aloitettiin jo yli vuosi sitten.

Aaltosen lisäksi Jukureissa on paljon muitakin kokeneita pelaajia kuten esimerkiksi Jarkko Immonen ja Pekka Jormakka. Silti roolia Aaltoselle on luvassa.

– Mitä olen Jokisen ja Hakkaraisen kanssa jutellut, minulle on tarjolla Jukureissa iso rooli, joten tarjous oli todella houkutteleva. Mikkelissä on hyvä meininki päällä ja halua kasvaa isommaksi seuraksi. Jos haluaa huippuorganisaatioksi, pitää pystyä parantamaan jatkuvasti ja saada uskottavuutta. Sitä tulee, kun pelaa hyvän kauden. Se on meille hyvä haaste, päätti laitahyökkääjä Jukurien tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga