Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä ovat NHL:n todennäköiset pudotuspeliparit! – ”Hurja taistelu”

Miro Heiskanen juhlii maalia Starsin kanssa.
AOP

NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää kahden pelipäivän ajan. Runkosarjan viimeinen kunnon ottelukierros pelataan lauantain vastaisena yönä, mutta tämän jälkeen on luvassa vielä yksi ottelu, joka on siirretty. NHL:n viimeisillä kierroksilla ratkotaa vielä kuusi pudotuspeliparia ja kotietu yhteen ottelusarjaan, joten panokset ovat aika pienet.

NHL:ssä ratkesi keskiviikon ja torstain välisenä yönä viimeiset pudotuspelipaikat, kun Dallas Stars sai pisteen Arizona Coyotesilta. Tämä tarkoitti sitä, että Vegas Golden Knightsin teoriittisetkin mahdollisuudet pudotuspelipaikasta lyötiin romukoppaan. Runkosarjan lopulla on enää muutama paikka epäselvä, mutta ne selviävät kahden seuraavan kierroksen aikana.

NHL:n itäinen konferenssi

Itäisen konferenssin puolella on selvää se, että Florida Panthers voittaa konferenssin ja Carolina Hurricanes on kakkosena. Metropolitan divisioonan toisen paikan on varmistanut New York Rangers, joka kohtaa ensimmäisellä kierroksella joko Pittsburgh Penguinsin tai Washington Capitalsin. Toronto Maple Leafs on Atlantin divisioonan kakkonen ja nauttii kotiedusta joko Tampa Bay Lightningia tai Boston Bruinsia vastaan.

Konferenssin ykköseksi noussut Panthers saa vastaansa joko Capitalsin tai Penguinsin, konferenssin toinen Hurricanes kohtaa joko Bruinsin tai Lightningin. Perjantain vastaisena yönä Bruins pelaa kotiottelun Buffalo Sabresia vastaan ja Lightning vierailee Columbus Blue Jacketsin vieraissa. Mikäli Lightning saa pisteen vierasottelusta, niin on selvää, että Leafs kohtaa Lightningin ja Hurricanes Bruinsin kävi Bostonissa mitä hyvänsä.

Penguins ja Capitals ratkaisevat omat sijansa vasta käytännössä viimeisellä kierroksella, vaikka pisteen Penguinsia perässä olevalla Capitalsilla onkin kaksi peliä jäljellä. Paremmin sijoittunut saa vastaansa Rangersin ja heikommin sijoittunut Panthersin.

NHL:n läntinen konferenssi

Läntisen konferenssin puolella kaksi otteluparia ovat varmat. Edmonton Oilers pelaa kotiedun kera ensimmäisellä kierroksella Los Angeles Kingsiä vastaan. St. Louis Blues ja Minnesota Wild kohtaavat toisensa, mutta näiden kotietu on vielä selvittämättä. Wildilla on jäljellä kaksi peliä ja Bluesilla yksi, joka on Golden Knightsia vastaan kotijäällä.

Colorado Avalanche on varmistanut jo konferenssin ykköstilan ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella joko Starsin tai Nashville Predatorsin. Predators pelaa runkosarjan kaksi viimeistä ottelua ilman Juuse Sarosta ja Stars kohtaa viimeisessä pelissään kotijäällä Anaheim Ducksin. Stars on tällä hetkellä kiinni paremmassa ”villikortti” -paikassa, joka tarkoittaisi sitä, että vastaan asettuisi Tyynenmeren divisioonan voittanut Calgary Flames.

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Luvassa on hurja taistelu Stanley Cupin voittamisesta. Kiekkofani.com on tiukasti mukana NHL:n pudotuspeleissä sekä ennakoinnissa.

Mahdolliset otteluparit ensimmäisellä kierroksella

Itä

Florida Panthers vs. Washington Capitals/Pittsburgh Penguins
Carolina Hurricanes vs. Boston Bruins/Tampa Bay Lightning
Toronto Maple Leafs vs. Tampa Bay Lightning/Boston Bruins
New York Rangers vs. Washington Capitals/Pittsburgh Penguins

Länsi

Colorado Avalanche vs. Nashville Predators/Dallas Stars
Calgary Flames vs. Dallas Stars/Nashville Predators
Edmonton Oilers vs. Los Angeles Kings
St. Louis Blues/Minnesota Wild vs. St. Louis Blues/Minnesota Wild

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL