Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa draamaa ja rytinää koko rahan edestä! – Ottelulle karu päätös

Tappara juhli maalia toisessa finaaliottelussa.
AOP

Turussa Gatorade Center oli loppuunmyyty, kun Turun Palloseura ja Tampereen Tappara kohtasivat Liigan toisessa finaaliottelussa. 10500 katsojaa näkivät huikean taistelun, jossa nähtiin ratkaisu vasta ensimmäisessä jatkoerässä. Ottelussa nähtiin yhteensä kolme maalia.

Turun Palloseura taipui Tampereen Tapparalle kauden ennätysyleisönsä edessä. Tappara otti toisessa finaalissa 2-1 -voiton ensimmäisessä jatkoerässä syntyneellä voittomaalilla. Tapparan voittomaalin iski ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand pienellä tuurilla. Bertrand heitti kiekon maalille ja peliväline päätyi TPS-puolustaja Ruben Rafkinin kautta maaliin.

TPS nousi ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä kympillä tasoihin, kun Juuso Pärssinen iski Markus Nurmen hienosta esityöstä kiekon ohi Christian Heljangon, joka torjui ottelussa 30 kertaa. Tapparan ainokaisen varsinaisella peliajalla teki Waltteri Merelä, joka ohitti avauserässä Andrey Kareyevin, joka nappasi 25 torjuntaa ottelussa.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kehui Turun yleisöä ja hehkutti tunnelmaa sekä pelin tunnetta.

– Oli sellainen ottelu, jota harvoin kukaan pelaaja tai valmentaja pääsee kokemaan. TPS oli meitä kenttäpelissä vahvempi, mutta me olimme maaleissa vahvempi. Kaikki kunnia TPS:lle tästä ottelusta, jotka oli vahvoja kaksinkamppailuissa, kommentoi Tapola ottelun jälkeisessä haastattelussa.

TPS joutuu jatkossa ottamaan kaksi voittoa vieraista. TPS:n päävalmentaja oli taiston tauottua tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja luottaa siihen, että voittoja on luvassa.

– Selkeä parannus meillä edelliseen peliin. Puolustimme erittäin hyvin ja saatiin Tapparan paikat aika minimiin. Näin jos jatketaan, niin saamme varmasti voittoja. Nyt tarvitaan kaksi ryöstöä Tampereelta, ei se sen kummempaa ole, kommentoi Jussi Ahokas ottelun jälkeen.

Ottelusarjan pelit kolme ja neljä pelataan maanantaina sekä tiistaina. Seuraava ottelu käydään maanantaina Nokia Areenassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga