Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara voiton päähän mestaruudesta, TPS sillassa – ”Mennään vaihto kerrallaan”

Jussi Ahokas, TPS:n päävalmentaja.
AOP

Tampereen Tappara oli armoton kotipelissään Nokia Areenalla Liigan finaalisarjan kolmannessa ottelussa. Tappara kaatoi Turun Palloseuran tylyn esityksen päätteeksi ja siirtyi voiton päähän Suomen mestaruudesta. Ottelusarjan neljäs ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan tiistaina Turussa.

Tampereen Tappara otti vahvan esityksen päätteeksi voiton 3-1 -lukemin Turun Palloseurasta ja siityi finaalisarjassa 3-0 -voitoin johtoon. Tappara teki ottelun kahteen ensimmäiseen erään kaksi maalia. Kolmannen erän alussa TPS tuli vielä maalin päähän, mutta Tappara pimensi vierasjoukkueen täysin.

Kotijoukkueelta maalinteossa ottelussa onnistuivat Veli-Matti Savinainen, Otto Leskinen ja Petteri Puhakka. TPS:n ainokaisen loistavasti torjuneen Christian Heljangon taakse teki kanadalaishyökkääjä Jack Rodewald. Heljanko otti Tapparan maalilla 22 koppia, kun Andrey Kareyev venyi 12 torjuntaan vierasjoukkueen tolppien välissä.

Tappiosta huolimatta TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja harmitteli tehottomuutta C Moren tv-haastattelussa.

– Erittäin tasainen ottelu. Muutama paikka saatiin enemmän kuin vastustaja. Se ei paljoa auta, kun et laita sisään. Kaiken kaikkiaan puolustettiin hyvin läpi ottelun. Harmittava alivoima ja siitä kaveri teki maalin. Nyt pitää mennä vaikeimman kautta tämä ottelusarja.

Ahokas näki, että perusasioita pitää parantaa mikäli TPS haluaa ottaa voittoja finaalisarjassa.

– Meidän pitää päästä maalille paremmin. Sitten, kun on paikat, niin meidän pitää olla terävempiä. Ei tässä voi miettiä mitään. Mennään vaihto kerrallaan. Peleissä käy miten käy, mutta pitää kaikki laittaa peliin ja katsoa mihin se riittää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga