Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Jari Kurri osti Helsingin Jokerit jälleen – Riittääkö uskottavuus toimimaan seurajohtajana?

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Helsingin Jokereiden ympärillä on jälleen ollut kova keskustelu läpi kevään, vaikka joukkue on pelannut viimeisen pelinsä jo tammikuussa. Ensimmäisenä uutisena ilmoille tuli se, että seura poistuu KHL:stä. Tuorein uutinen tietää kertoa, että omistus on siirtynyt jälleen Jari Kurrin nimiin. Jokerit siirtyi kesällä 2019 Kurrin nimiin ensimmäisen kerran, mutta hyvin nopeasti tapahtui kauppa, jossa organisaatiosta 40 prosenttia siirtyi Norils Nickel Harjavallan nimiin. Nyt on paljon likapyykkiä pestävänä.

Helsingin Jokerit siirtyi kahdeksan vuotta sitten Liigasta KHL:n pelaamaan ja aiheutti ison kohun tempullaan koko jääkiekkoilevassa Suomessa. Kahdeksan KHL:ssä vietetyn kauden ajan Jokereiden tekeminen oli eräänlaista turbulenssia koko ajan etenkin toimiston puolella.

Jokereiden pelit menivät ihan odotetulla tavalla. Joukkue selvitti tiensä jokaisella kaudella pudotuspeleihin, mutta onnistui vain kolme kertaa voittamaan ensimmäisen kierroksen ottelusarjan. Kahdesti joukkue pääsi toki vain pelaamaan toisella kierroksella, sillä korona keskeytti kevään 2020 tosipelit ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen.

Nyt Jokerien ympärillä pyörii huhut tulevaisuudesta. Jokerit on suhteellisen varmasti takaisin Liigassa viimeistään kaudeksi 2023-24, mutta matkaa siihenkin on paljon. Nyt kysymys kuuluu Jokerien ympärillä, että riittääkö Jari Kurrin uskottavuus omistajana?

Vaikka kukaan ei asiaa myönnä, niin Kurri on toiminut enemmän tai vähemmän bulvaanina Jokereissa. Norilsk Nickel Harjavalta omisti joukkueesta osuuden, jotta joukkueen pelaamista KHL:ssä oli helpompi rahoittaa. Nimet papereissa muuttuivat, mutta tahti oli täysin sama.

Mikäli Jokerit aikoo Suomessa pelata Kurrin omistuksessa, niin omistajuuden pitää olla avointa. Suomessa ei kaivata venäläistä rahaa tai mitään muutakaan itänaapuriin viittaavaa. On mielenkiintoista seurata seuraavien kuukausien ajan, mihin suuntaan narripaidat tulevaisuudessa menee.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga