Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilveksen pahimmat painajaiset toteutuvat välierissä – TPS voiton päässä finaaleista

Ilves Turun Palloseuran vieraana. Marek Langhamer maalissa, Jack Rodewald vetää.
AOP

Liigan välieriä on pelattu nyt neljä ottelua kummassakin sarjassa. Tilanne alkaa vahvasti näyttää siltä, että finaaleissa kohtaavat Tappara ja TPS. Turun Palloseura otti keskiviikkona jo kolmannen voiton Tampereen Ilvestä vastaan putkeen ja omaa kaksi ottelupalloa lyödä sarja poikki. Ottelusarja jatkuu Tampereella perjantaina, kun torstaina on vuorossa Tapparan ja Kouvolan KooKoon välinen viides peli.

Turun Palloseuran ja Tampereen Ilveksen välinen ottelusarja on ollut täysin odotusten mukainen. Ilves tuli ottelusarjaan hyvällä liikkeellä ja kovalla kiekollisella pelillä, mutta TPS on onnistunut hyydyttämään tämän uhan vahvalla viisikkopelillään. Neljän ottelun jälkeen Ilves on hävinnyt otteluparissa käytännössä kaikki merkittävät asiat eli maalivahtipelin ja tehokkuuden 5vs5 -pelissä.

Ottelusarjassa Ilves on onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa varsinaisen peliajan kuluessa eikä joukkue ole onnistunut tekemään Turussa maaliakaan kahteen otteluun. Kolmatta kamppailua Ilves johti kotijäällään Tampereella vielä viisi minuuttia ennen loppua, mutta TPS tasoitti pelin ja hoiti ottelun jatkoilla nimiinsä. Keskiviikon ottelussa kaksi erää joukkueet pelasivat kurinalaisesti 0-0 -tilanteessa, mutta TPS:n vahva ykköskenttä tuli ja käänsi pelin kolmannessa erässä kotijoukkueen nimiin.

Ilves on kärsinyt tänä keväänä loukkaantumisista ja muun muassa Jarkko Parikan sekä Henrik Haapalan vajaakuntoisuus on ollut pieni ongelma joukkueelle. Loukkaantumisten taakse silti Jouko Myrrän valmentaman joukkueen on turha mennä, sillä pelillisesti joukkue ei ole päässyt kiinni ottelusarjaan. Jussi Ahokas on saanut iskettyä TPS:n sisään vahvan pelikurin, jota tukee vahva maalivahtipeli.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga