Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille loistavia uutisia! – Tähtipelaaja palaa kokoonpanoon

Jack Campbell torjuu Joonas Donskoin yrityksen.
AOP

NHL:ssä taistelu asemista runkosarjan lopulla ennen toukokuussa alkavia pudotuspelejä käyvät kuumina. Toronto Maple Leafsin ympärillä on käynyt viime viikkoina kova hälinä ja etenkin keskustelua on riittänyt äärimmäisen turvallisen aiheen ympärillä. Tuttu ja turvallinen aihe Torontosta puhuttaessa on maalivahtipeli. Se on enemmän tai vähemmän ollut heikkoa viime viikkoina, mutta viikonloppuna siihen on tulossa kaivattua helpotusta.

Toronto Maple Leafs on ollut viimeiset kaksi viikkoa hyvässä vireessä. NHL:n itäisessä konferenssissa joukkue taistelee vielä tiukasti kotiedusta yhdessä Tampa Bay Lightningin kanssa. Viimeisestä kahdeksasta pelistä joukkue on onnistunut ottamaan kuusi voittoa ja niistä kolme edellistä ovat tulleet putkeen. Kotikaukalossa Maple Leafs on ollut äärimmäisen hyvä, sillä viimeiset viisi ottelua on päättynyt joukkueen voittoon kotiyleisön edessä.

Leafsin peleissä on viime viikkoina ollut hyvin yleistä se, että kiekkoa kaivetaan kummastakin päästä maaliverkoista. Kolmeen edelliseen Leafsin pelaamaan otteluun on nähty yhteensä 27 osumaa, mikä on aika hurja lukema. Edelliseen neljään otteluun joukkueelle on tehty hirmuiset 15 maalia, mikä on kestämätön lukema pudotuspeleissä.

Yksi iso tekijä vahvan viisikkopelin ohella on maalivahtipeli, kun puhutaan päästetyistä maaleista. Leafs on joutunut viimeisen kuukauden tulemaan toimeen ilman ykkösmaalivahtia Jack Campbelliä, joka on ollut maaliskuun alusta alkaen sivussa kylkivamman vuoksi.

Päävalmentaja Sheldon Keefe kertoi perjantain harjoitusten jälkeen, että Campbell pelaa viikonlopun vierasottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

Lisäksi Flyersia vastaan lupaava hyökkääjä Nick Abruzzese tekee NHL-debyytin.

Keefe kertoi myös hienoja uutisia loukkaantuneista pelaajista, sillä huippupuolustaja Jake Muzzin lähtee joukkueen neljän ottelun vieraskiertueelle mukaan, mutta pelaaminen on epävarmaa. Flyersin lisäksi joukkue kohtaa Dallas Starsin, Florida Panthersin ja Lightningin kiertueensa aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL