Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan pudotuspeleissä isoja otteluja – Jatkuuko TPS:n vahva puolustusvire?

TPS juhlii kotivoittoa.
AOP

Liigassa pelataan torstaina kolme puolivälieräottelua. Keskiviikkona Oulun Kärpät kavensi oman ottelusarjansa voitot 2-1’n Tampereen Ilvestä vastaan tulleella 2-1 -voitolla, jonka Juhamatti Aaltonen ratkaisi ensimmäisessä jatkoerässä. Torstain otteluissa Liigan runkosarjassa toiseksi sijoittunut Mikkelin Jukurit on pakkovoiton edessä Kouvolan KooKoota vastaan.

Liigan pudotuspelit jatkuvat torstaina kolmella puolivälieräottelulla. Turussa TPS hakee toista kiinnitystä jatkopaikkaan Helsingin IFK:ta vastaan. Mikkelissä Jukurit on käytännössä pakkovoiton edessä Kouvolan KooKoota vastaan. Liigassa runkosarjan voittanut Tampereen Tappara pyrkii ottamaan Nokia Areenalla kuskin paikan omassa sarjassaan Rauman Lukkoa vastaan. Pelit käynnistyvät kello 18.30-

Turussa TPS pelaa ottelusarjan kolmannen pelin HIFK:ta vastaan. Ensimmäinen peli Turussa oli TPS:n näytöstä, kun joukkue otti tyylipuhtaan 2-0 -voiton. Helsingissä pelatussa toisessa kamppailussa IFK otti hienon voiton jatkoerän jälkeen, kun Miro Karjalainen iski joukkueelleen voittomaalin. TPS:ltä ottelusarjassa vahvin kenttä on ollut kanadalaissentteri Tyler Steenbergenin johtama kakkoskenttä. Steenbergenin rinnalla pelaavat Jack Rodewald ja Juraj Slafkovsky. Slafkovsky iski edelliseen otteluun tehot 1+1 ja syötti avausottelussa Steenbergenin iskemän 1-0 -maalin, joka jäi lopulta voittomaaliksi.

Mikkelissä Olli Jokisen valmentamalla Jukureilla on tiukka paikka. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Jukurit on tehnyt vain kolme maalia, kun KooKoo on onnistunut voittamaan pelit 3-1 ja 3-2 -lukemin. Jukurien on otettava kolmannesta pelissä voitto nimiinsä, sillä mikäli ottelusarjassa palataan Kouvolaan KooKoon 3-0 -sarjajohdossa, niin Jukureilla alkaa olla tekemätön paikka.

Tapparan ja Lukon välisessä sarjassa Lukko on johtanut molempia pelejä kahdella maalilla. Ensimmäisessä ottelussa Lukko menetti johtonsa ja taipui Nokia Areenalla 5-3 -lukemin. Äijänsuolla pelatussa toisessa ottelussa Lukko karkasi jälleen 2-0 -johtoon ja vei pelin lopulta 2-1 -lukemin nimiinsä tasoittaen sarjan. Ottelusarjasta odotettiin ennaltakin tasaista, vaikka Lukko oli runkosarjassa vasta kahdeksas.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga