Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tuukka Raskin korvaaja siirtohuhuissa? – ”Vasemmalta laukova puolustaja kiinnostaa Bruinsia!”

Jakob Chychrun Arizona Coyotesin puolustuksessa.
AOP

NHL:ssä Arizona Coyotes on uudelleenrakennuksen keskellä. Joukkue pyrkii tällä hetkellä repimään pelaajistaan kovaa vaihtoarvoa siirtojen takarajalla, joka on reilun kahden viikon päästä odottamassa. Coyotes on kertonut, että organisaation kruunun jalokivi olisi myös kaupan ja tämä pelaaja kiinnostaa monia NHL-seuroja.

NHL-seura Boston Bruins hakee kiivaasti vahvistusta puolustukseensa NHL:n siirtojen takarajalla. Dailyfaceoff -sivuston luottotoimittaja Frank Seravalli nosti perjantaisessa jutussaan esiin, josko Bruins olisi kiinnostunut hankkimaan Arizona Coyotesin Jalob Chychrunin.

Coyotes on kauppaamassa Chychrunia, mutta GM Bill Armstrong haluaa supertähdestään hurjan palautuksen. Aiemmin kaudella oli huhuja, että Florida Panthers olisi kiinnostunut kanadalaispuolustajasta, joka on kuitenkin kotoisin Floridan osavaltiosta. Coyotesin hintapyyntö oli mitä ilmeisimmin Panthersin organisaatiolle liikaa, sillä he haluaisivat ainakin nuoren maalivahdin ja lupaavan hyökkääjän vaihdossa. Tässä kohtaa esiin nousi nimet Anton Lundell ja Spencer Knight, jotka ovat koskemattomia.

Chychrun on monien papereissa äärimmäisen arvokas pelaaja, sillä ikää miehellä ei ole vasta kuin 23 vuotta ja nykyistä sopimusta jäljellä tämän kauden jälkeen kolme kautta. Chychrun tienaa kaudesta 4,6 miljoonaa dollaria, mikä olisi esimerkiksi Bruinsin palkkarakenteeseen helposti upotettavissa oleva summa. Lisäksi Bruins kaipaisi vahvistusta vasemmalle puolelle pakistoon, kun joukkueen parhaat puolustajat Charlie McAvoy ja Brandon Carlo pelaavat oikealla puolella.

Bruinsilla olisi vaihtokauppaan helposti irroitettavissa jompi kumpi maalivahdeistaan. Nuori yhdysvaltalainen Jeremy Swayman tai ruotsalainen Linus Ullmark, joka teki kesällä neljän vuoden mittaisen sopimuksen Bruinsin kanssa, jonka kausikohtainen palkka on viisi miljoonaa dollaria. Swayman on tällä kaudella torjunut Bruinsin maalilla 14 voittoa 93’n torjuntaprosentilla ja Ullmark 17 voittoa vajaan 91 torjuntaprosentilla.

Pelkkä maalivahti ei Coyotesille Chychrunista riitä vaihtopalkaksi. Oletettavasti kaupassa siirtyisi kaksi ykköskierroksen varausvuoroa Bruinsista aavikolle ja mahdollisesti suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen, joka ei ole vielä kyennyt ottamaan paikkaa NHL:stä. Mikäli kauppa tapahtuu tulee se olemaan sarjan suurin sitten Jack Eichelin kaupan, jossa hyökkääjä siirtyi Buffalo Sabresista Vegas Golden Knightsin riveihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL