Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippusentterit palaa NHL:ssä joukkueensa kokoonpanoon – ”He haluaisivat varmasti enemmän…”

Jonathan Toews tuulettaa maalia.
AOP

NHL-organisaatio Chicago Blackhawks saa torstain ja perjantain välisen yön otteluunsa Edmonton Oilersia vastaan mieluisia pelaajia takaisin kokoonpanoon. Kokoonpanoon palaa kaksi luottohyökkääjää, jotka ovat olleet jo pidempään sivussa joukkueen toiminnasta.

Chicago Blackhawks kohtaa perjantain vastaisena yönä Edmonton Oilersin ja joukkue saa otteluun kaksi huippusentteriä takaisin kokoonpanoon. Paluun ottelussa loukkaantumisien jälkeen peleille tekee kapteeni Jonathan Toews sekä Tyler Johnson.

Koko NHL-uransa Blackhawksia edustanut Toews on kärsinyt viimeiset viikot aivotärähdyksestä ja kanadalainen on ollut tämän takia sivussa joukkueen vahvuudesta. Kesällä Tampa Bay Lightingista kaupalla saapunut Johnson kävi sen sijaan niskaleikkauksessa joulukuussa, ja on nyt valmis palaamaan peleihin. Johnson ei ole pelannut lokakuun lopun jälkeen.

Toews ja Johnson ovat edellisissä harjoituksissa olleet samassa kentässä joukkueen tähtihyökkääjä Alex DeBrincatin kanssa, joka on myös ollut erilaisissa kauppahuhuissa läsnä.

Päävalmentaja Derek King ei lupaa pelaajilleen hirmuisia peliaikoja paluuotteluissaan ja uskoo tämän harmittavan heitä.

– He eivät tule olemaan iloisia kanssani. He haluaisivat varmasti enemmän peliaikaa, mutta en voi peluuttaa heitä yli 20 minuuttia joita he haluaisivat. Kummankin tilannetta on seurattava tarkkaan ja ajaa heitä tarkoin sisään peleihin.

Blackhawks saa Toewsin ja Johnsonin lisäksi kaksi puolustajaa takaisin kokoonpanoon, kun Riley Stillman ja Calvin de Haan pukevat pelipaidan päälleen. Stillman on pelannut viimeksi tammikuun lopulla ja de Haan missasi kaksi edellistä ottelua nivusvamman takia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL