Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiset iskussa alkuillan NHL-otteluissa – Sekä Lundell, että Barkov onnistuivat!

Florida Panthersin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelataan tänään lauantaina tiukkaa NHL-kierrosta, kun alkuillassa on luvassa parhaaseen katseluaikaan suomalaisittain kolme ottelua. Kaksi ottelua lähti käyntiin puoli kahdeksalta ja kolmas ottelu käynnistyy kymmeneltä.

Florida Panthers isännöi tällä NHL-kierroksella Mikko Koskisen edustamaa Edmonton Oilersia. Panthers on otteluun tultaessa kahden ottelun tappioputkessa, kun kaksi edellistä ottelua olivat päättyneet kotitappioihin Columbus Blue Jacketsille ja Nashville Predatorsille.

Oilers on myös kahden ottelun tappioputkessa, kun kotijäällä joukkue kaatui Minnesota Wildille ja Floridan osavaltion ensimmäisessä vierasottelussa joukkue kaatui Tampa Bay Lightningin käsittelyssä 5-3 -lukemin.

Oilers sai lauantai-illan otteluun vahvan alun, kun Derek Ryan vei avauserän puolivälin jälkeen vieraat johtoon kauden viidennellä maalillaan. Kauaa ei Jay Woodcroftin valmentama joukkue saanut johtoasemasta nauttia kunnes Anton Lundell tasoitti pelin NHL-uransa 12. maalilla.

Ottelun avauserän jälkeen kotijoukkue pääsi tauolle johdossa, kun Leon Draisaitlin ottama jäähy kostautui vieraille. Panthers pyöritti ylivoimaa vain 17 sekuntia ennen kuin Aleksander Barkov osui Anthony Duclairin ja Aaron Ekbladin syötöistä.

Koskiselle kertyi avauserän paineessa 17 torjuntaa, kun Sergei Bobrovsky selviytyi kuudella torjunnalla.

Flyersin komennossa alkuillan toisessa ottelussa

Philadelphia Flyers aloitti oman ottelunsa Wells Fargo Centerissä vahvasti. 11 sekunnin pelin jälkeen kovissa siirtohuhuissa pyörivä Claude Giroux vei kotijoukkueen johtoon.

Kotijoukkue eteni ensimmäiselle erätauolle kahden maalin johdossa, kun kesällä joukkueeseen Blue Jacketsista vaihdossa Jakub Voracekiin saapunut Cam Atkinson ohitti Ilya Samsonovin kauden 18. maalillaan. Atkinson sai avauserään tehot 1+1 ja suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen syötti laitahyökkääjän tekemän 2-0 -maalin.

NHL-ottelujen tilanteet 20 min jälkeen

Florida Panthers vs. Edmonton Oilers 2-1
Philadelphia Flyers vs. Washington Capitals 2-0
22.00 Pittsburgh Penguins vs. New York Rangers

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL