Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättikauppa tulossa? – Huimaa NHL-kautta pelaavasta ruotsalaisesta kuunnellaan tarjouksia!

Filip Forsberg kauppahuhuissa Nashville Predators.
AOP

Nashville Predatorsia edustava ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg on eri lähteiden mukaan kaupan. Forsberg on pelannut yhtä uransa parhaista kausista Predatorsin paidassa.

Kiivaasti NHL:n läntisessä konferenssissa pudotuspelipaikasta taisteleva Nashville Predators on mitä ilmeisemmin tekemässä isoa siirtoa lähiviikkojen aikana. Eri lähteiden mukaan joukkueen GM:nä koko seurahistorian ajan toiminut David Poile kuuntelee tarjouksia ruotsalaishyökkääjä Filip Forsbergista, joka pelaa tällä hetkellä sopimuksensa viimeistä kautta.

Loppukesästä 28 vuotta täyttävä ruotsalainen tienaa tästä kaudesta kuusi miljoonaa dollaria. Äärimmäisen taitava laitahyökkääjä on alunperin Washington Capitalsin varaama hyökkääjä. Capitals varasi Forsbergin kesän 2012 varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen 11. pelaajana.

Forsberg kuitenkin kaupattiin heti seuraavana keväänä Predatorsiin vaihdossa Michael Lattaan ja Martin Eratiin. Erat teki kahden kauden aikana Capitalsille 27 tehopistettä ja Latta kolmeen kauteen yhteensä 17 tehopistettä.

Ruotsalaishyökkääjä on pelannut NHL:ssä tähän mennessä 535 ottelua ja näissä on syntynyt 429 tehopistettä. Tällä kaudella Forsberg on toistaiseksi tehnyt 38 peliin 44 tehopistettä. Parhaalla kaudella ruotsalainen on paukuttanut 64 tehopistettä 67 otteluun. Tämä kausi on ensimmäinen, kun hyökkääjä on yli piste per peli tahdissa.

Luvassa pitkä jatkosopimus

Predatorsilla olisi kesällä varaa tehdä hyökkääjänsä kanssa palkkakaton puolesta jatkosopimus, mutta mikäli joukkue nyt epäilee menestymismahdollisuuksia, niin vaihtoarvo olisi todella korkea. Forsbergista on tällä hetkellä saatavissa ainakin ykköskierroksen varausvuoro, toinen korkea varausvuoro, kokoonpanoon sopiva pelaaja ja jokin lupaus. Taitavia hyökkääjiä ei ole koskaan liikaa tarjolla, joten hinta voi nousta äärimmäisen suureksi.

Mikäli Forsberg kirjoittaa kaupan yhteydessä jatkosopimuksen uuden seuran kanssa, niin hinta voi nousta vieläkin suuremmaksi. Näin on tapahtunut ainakin Mark Stonen kanssa, joka kaupattiin jokunen vuosi sitten Ottawa Senatorsista Vegas Golden Knightsiin.

Forsbergin jatkosopimus on lähellä 60-65 miljoonan dollarin luokkaa. Nykyiseen sopimukseen tulee kuitenkin selvä palkankorotus. Mikäli Forsberg tekee jatkosopimuksen Predatorsin kanssa, saa hän tehdä maksimissaan kahdeksan vuoden sopimuksen. Mikäli ruotsalainen siirtyy vapaille markkinoille tai tässä vaiheessa kautta uuteen seuraan, niin mahdollisuus on seitsemän vuoden sopimukseen.

Seitsemän vuoden sopimuksella 65 miljoonan sopimus olisi keskiansioltaan 9,28 miljoonaa dollaria ja kahdeksan vuoden sopimuksella 8,125 miljoonaa dollaria kaudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL