Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähti tekee debyytin syntisen kaupungin NHL-joukkueessa – ”Minulla on paljon todistettavaa”

Vegasin pelaajilla on ollut ajoittain syytä hymyyn.
AOP

NHL-joukkue Vegas Golden Knights hankki syksyllä riveihinsä Jack Eichelin isossa vaihtokaupassa Buffalo Sabresista. Nyt Eichel on päässyt takaisin pelikuntoon ja debytoi NHL:n toiseksi nuorimman organisaation paidassa.

Las Vegasissa on odotettu tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa. Syksyllä hankittu yhdysvaltalaissentteri Jack Eichel on viimein toipunut leikkauksien jälkeen pelikuntoon ja on valmis tekemään debyytin Vegas Golden Knightsin paidassa.

Eichel on Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus kesältä 2015. Tuossa varaustilaisuudessa Edmonton Oilers varasi Connor McDavidin ykkösenä ja Sabres Eichelin toisena. Eichelin ja Sabresin sukset menivät pahemman kerran ristiin kesken viime kauden, kun hyökkääjä kärsi niskavammasta.

Eichel halusi mennä oman leikkaukseen, joka oli tehty useasti NFL-pelaajille, mutta ei aiemmin jääkiekkoilijoille. Tämä ei Sabresille käynyt vaan organisaatio halusi NHL-pelaajalle tyypillisemmän leikkauksen. Lopulta pelaaja ja organisaatio eivät päässeet asioista sopuun vaan hyökkääjä kaupattiin Golden Knightsin riveihin kauden isoimmassa kaupassa, ja Eichel pääsi haluamaansa leikkaukseen, josta on nyt kuntoutunut etuajassa pelikuntoon.

Eichel pelaa ensimmäisen ottelunsa NHL:ssä lähes vuoteen keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Golden Knights kohtaa Colorado Avalanchen NHL:n läntisen konferenssin kärkiottelussa.

– Minulla on paljon todistettavaa niin itselleni, organisaatiolle kuin sarjallekin, kommentoi Eichel maanantain harjoitusten jälkeen.

Maanantain harjoituksissa Eichel sentteröi joukkueen ykköskenttää, jonka vasemmassa laidassa oli totutusti Max Pacioretty ja oikeaan laitaan asetettiin venäläishyökkääjä Evgeni Dadonov, joka otti loukkaantuneen Mark Stonen paikan.

Golden Knights johtaa tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonaa ennen Los Angelesin metropolialueen joukkueita ja Calgary Flamesia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL