Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaation pettymysten täyttämälle kaudelle viimeinen niitti – tähtisentteri selkäleikkaukseen

Sean couturier
AOP

Philadelphia Flyersin NHL-kausi on mennyt tähän asti pahasti penkin alle ja tilannetta ei helpota yhtään se, että joukkueen ykkössentteri Sean Couturierin kausi tuli päätökseen selkäleikkauksen myötä. Couturier missaa koko loppukauden leikkauksen takia.

Suurien odotusten kanssa NHL-kauteen 2021-22 lähtenyt Philadelphia Flyers on joutunut kaudella pahasti pettymään. Kertaalleen jo päävalmentajaa vaihtanut Flyers on tällä hetkellä NHL:n itäisessä konferenssissa selvästi pudotuspelitaistelun ulkopuolella. Tällä hetkellä Flyers on konferenssin neljänneksi viimeisenä ja Metropolien divisioonan viimeisenä. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on 26 pistettä.

Vaikean Flyersin kauden viimeinen niitti tuli perjantaina, kun loukkaantumisista kärsinyt Sean Couturier kävi selkäleikkauksessa ja on sivussa ainakin loppukauden. Couturier on tällä kaudella pelannut ainoastaan 29 ottelua. Kanadalaissentteri on tehnyt näihin peleihin 17 pistettä.

Couturier pelaa tällä hetkellä nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta ja ensi kaudesta alkaa hyökkääjän uusi kahdeksan vuoden mittainen sopimus Flyersin kanssa, jonka keskikausiansio on huima 7,75 miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

29-vuotias Couturier on Flyersin entinen ykköskierroksen varaus. Kanadalaissentteri poimittiin kesän 2011 NHL:n varaustilaisuuden kahdeksantena pelaajana.

Couturierin lisäksi Flyersilta loukkaantuineiden listalla ovat puolustaja Ryan Ellis ja hyökkääjät Joel Farabee sekä Kevin Hayes.

Runsaat loukkaantumiset ja todellisuus siitä, että Flyers ei pudotuspeleihin tule pääsemään tarkoittaa sitä, että GM Chuck Fletcherin uskotaan tekevän paljon erilaisia kauppoja pelaajistaan NHL:n siirtojen takarajalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL