Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-kierroksella kolme ottelua, TPS mielii jatkaa voittoputkessa

Ruben Rafkin tuulettaa TPS:n voittoa.
AOP

Liigassa pelataan maanantaina kolme ottelua, kun Jyväskylässä, Helsingissä ja Kuopiossa kiekko tippuu jäähän. Jyväskylässä aloitetaan kierros kello 17.00 ja Helsingissä sekä Kuopiossa ottelut alkavat 18.30.

Jyväskylässä kierros käynnistyy JYPn ja Tampereen Tapparan välisellä kamppailulla. Otteluun vierasjoukkue lähtee suurena suosikkina, sillä ennen ottelua 40 pelatun pelin jälkeen Tappara on sarjassa viidentenä 72 pisteellä, kun taas JYP on 43 ottelun jälkeen vasta 13.

Mikäli JYP mielii vielä pudotuspeleihin tällä kaudella tulee joukkueen kerätä 18 pistettä enemmän kuin KooKoo loppukauden aikana, joka pitää hallussaan sijaa kymmenen. Lisäksi JYP:llä on kaksi ottelua enemmän pelattuna. JYP tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, kun taas Tappara on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä.

Helsingissä kohtaavat alkukauden kärkijoukkueet HIFK ja Turun Palloseura. Vahvan alkukauden pelannut TPS on tipahtanut kovaa tahtia sarjan kärjestä jo sijalle yhdeksän, kun joukkueen maalinteko on tuottanut isoa tuskaa ja samalla erilaiset loukkaantumiset sekä koronatartunnat ovat syöneet parasta iskukykyä.

HIFK on sarjassa pysynyt tasaisesti koko ajan kuuden joukossa ja on tälläkin hetkellä kolmantena 73 pisteellä. HIFK on toisena olevaa Mikkelin Jukureita kolme pistettä perässä neljä ottelua vähemmän pelanneena.

Tämän vuoden puolella HIFK on voittanut viidestä pelatusta pelistä kolme, kun taas TPS on ottanut saman verran voittoja, mutta kahdeksasta pelatusta ottelusta. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viimeksi yhdeksäs joulukuuta ja tuolloin HIFK oli parempi Turussa 5-2 -lukemin. Tämän ottelun jälkeen TPS on voittanut kolme ottelua 15’sta ottelusta.

Kuopiossa on mielenkiintoinen taisto KalPan ja SaiPan välillä luvassa. KalPa taistelee vielä pudotuspelipaikasta tiukasti KooKoon, TPS:n ja Lahden Pelicansin kanssa. KalPalla on 41 pelatun ottelun jälkeen 57 pistettä tilillä ja ero esimerkiksi kahdeksantena olevaan Pelicansiin on vain seitsemän pistettä yksi peli vähemmän pelattuna.

Pekka Virran valmentama SaiPa on sarjassa on toiseksi viimeisenä 20 pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa perässä. SaiPalla on lisäksi kaksi ottelua enemmän pelattuna kuin KooKoolla. Kummallakin joukkueella on tappiot alla ennen tämän illan vääntöä.

Liiga-kierroksen ottelut

17.00 JYP vs. Tappara
18.30 HIFK vs. TPS
18.30 KalPa vs. SaiPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga